Van itt rocker/metal rajongó? Kedvenc zenekaraim: Slipknot, TOOL, Metallica, Linkin Park (első 3 lemez), Alice in Chains. Nem nagyon tudok a baráti társaságomból beszélgetni zenéről. 24/F
Tool-t látok, jövök! :)
Igaz én már 40es vagyok, de ezek a zenék isteniek.
A pár hónapos gyerekemnek a kedvence a Black Label Society, de sok Slipkonotot is hallgat, arra is aktív :) Tehát ezek a zenék kortalanok!
A koncerteken sok a fiatal! Sőt! Csak hát legyen már vége a járványnak és lesz újra fesztivállapot! :)
"Asking Alexandria" legjobb esetben metalcore együttes.
De a lényeg, hogy az a kedvence és fiatal. Nem írta félre és nem jár messze. Metalcore a hardcore, a melodic-death, heavy, trash alfajakból pattant ki.
Ha már stílusoknál járunk:
Metal: A Headbanger's Journey
Film és wiki :)
Linkin park
Nirvana
Twenty one pilots
Green day a kedvenc
Linkin park a kedvencem :D bár külföldön élek és 16 éves lány vagyok
....
Slipknot és a Stone Sour is nagy kedvencek. De ezeken kívűl inkább a modern metal zenéket szoktam hallgatni mint pl a Motionless In White, As I Lay Dying, Betraying The Martyrs, Bullet For My Valentine, Asking Alexandria korábbi albumai.
De a probléma ugyanaz😅 nincs meg a társaságom ebben a műfajban, valahogy nem találkozom ilyen emberekkel. Remélem hamarosan vissztérnek a dolgok a régi kerékvágásba mert már nagyon mennék valami fasza koncertre széttombolni magam. Szóval ja😅 ha van esetleg valaki nekem is írhat.
21/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!