Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan szemüveges nő...

Van itt olyan szemüveges nő ,aki szeretne barátkozni?48 éves sportos budapesti férfi vagyok.

Figyelt kérdés

tegnap 06:15
1 2
 1/18 anonim válasza:
Sokféle fétisről hallottam, de szemüveg-fétisről most először.
tegnap 10:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Azért ízlésbeli preferenciát fétisnek nevezni ,enyhén szólva kötői túlzás!
tegnap 10:55
 3/18 anonim válasza:
Na takarodj...
tegnap 11:00
 4/18 anonim válasza:
Barátkozni akarsz, nem? Akkor miért fontos az ízlés?
tegnap 11:05
 5/18 A kérdező kommentje:

Kedves hármas takarodj te a kutya nem invitált ide téged! Negyedik válaszoló

kaptam egy cimkét ,hogy fétis erre reagáltam valamit ,de igazából a barátkozás ismerkedés kategóriába beleállhattál volna abba is ,hogy egyáltalán miért nőt? Egyszerű : nem a te ügyed semmiféle magyarázattal sem tartozom olyan embereknek aki kötekedni járnak ide!

tegnap 11:18
 6/18 anonim válasza:

Szemüveges nőket keresel. Én szemüveges nő vagyok. Erre meg elküldesz, hogy takarodjak mert nem invitáltál ide?

Ezek után biztosan sok szemüveges nő fog neked írni.

tegnap 11:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Én nem tudom de:"Na takarodj... " kicsit udvariatlan belépő volt !Vagy rosszul gondolom?
tegnap 11:50
 8/18 anonim válasza:

És honnan tudod, hogy neked szólt? Mert én nem tudom kinek írta.

A másik meg, hogy kötekedni jár ide szerinted aki kérdez.

Na mindegy is. Keress tovább.

tegnap 12:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Nézd! Nem akarok senkivel vitatkozni ,vagy magyarázkodni! Örülök ,hogy te tudod ,hogy a kettes válaszoló kinek írta ,mert számomra nem derült ki! Az én reakcióm után ez jött:"Na takarodj..." Egyébként érdekes az is ,hogy most is én vagyok elmarasztalva .
tegnap 12:10
 10/18 anonim válasza:
Szia! Csak néha vagyok szemüveges, de ha gondolod, írj. 46n
tegnap 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!