Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan szemüveges nő...

Van itt olyan szemüveges nő ,aki szeretne barátkozni?48 éves sportos budapesti férfi vagyok.

Figyelt kérdés

tegnap 06:15
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ritka türelmes vagy, kérdező. Az elmeháborodott válaszkényszeresek aránya itt szembeötlően felülreprezentált, ebből kaptál egy kis ízelítőt, ne vedd magadra. Jól látod a helyzetet.
tegnap 13:36
 12/20 anonim válasza:
11-es, mivel itt nem lehet egy gombnyomással jelezni az egyetértést, ezért itt szeretném megköszönni kívülállóként is a hozzászólásod.
tegnap 13:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Én is köszönöm nektek!
tegnap 13:56
 14/20 anonim válasza:
Ugyanaz az a pár bsztln nárcisztikus elmebeteg vén tehén próbál meg kikészíteni minden normális férfit itt. De örülök, hogy ennyire szenvednek.
tegnap 14:38
 15/20 anonim válasza:

de jót nevettem, köszi

tegnap 14:42
 16/20 anonim válasza:

Szívesen megismernélek

Magamról:

[link]

tegnap 16:07
 17/20 anonim válasza:

Ez inkább elcsúfított. Ettől függetlenül nekem nem az esetem a fekálbarna etnikum.

De az a jó a szemüveges nőkben, hogy mikor leveszi, akkor olyan mintha egy másik nővel lennél.

tegnap 16:12
 18/20 anonim válasza:
16#: cuki a fogszabályzód is... 👌💯🤣🤣🤣😂😂😂 (irónia)
ma 04:17
 19/20 anonim válasza:

47 éves tanult budapesti elvélt nő vagyok.

Sajnos -vagy nem- szemüveges :)

Először olvasáshoz (közellátáshoz) kellett, nagyjából 3 éve viselem pl a munkában, gép előtt, olvasáskor, de most már ezen kívül is hordok, bár most épp új kereteket választottam, új lencséket is kaptam és még szokom a napi viseletét a munkán/olvasáson túl is.

Szerintem tud elegáns, szép lenni egy jól választott keret.

ma 19:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen ,igazad van ! Úgy vagyok ezzel mint egy jó sminkel, vagy frizurával. Nagyon sokat tud dobni az összhatáson.
ma 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!