Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Melyiket tartjáto...

Ellenzékiek! Melyiket tartjátok aggasztóbbnak, a Fidesz 2/3-ot, vagy hogy a Mi Hazánk bejutott a Parlamentbe?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 22:10
A kérdező szavazást indított:
A Fidesz 2/3 a rosszabb.
A Mi Hazánk Parlamentbe jutása a rosszabb.
Mindkettő ugyanannyira rossz.
41 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem a MHM bejutása rosszabb.

Hihetetlen, hogy a 21. században Magyarországon még mindig van, aki vevő a fasizmusra.

2022. ápr. 7. 22:14
 2/18 anonim ***** válasza:
33%

2.

Inkább az hihetetlen, hogy valaki a liberalizmusra vevő, amikor nagyobb kárt okozott, mint a kommunizmus.

2022. ápr. 7. 22:18
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Amíg lóxar van, veréb is lesz. A MHM sok szavazatot szerzett a Covid miatt, illetve a sokak számára elképzelhetetlen, de vidéken pl sok helyen nagyon is létező roma polgártársaink által elkövetett sorozatos lopások, rablások, ingatlan feltörések, elbontások. Tudom, hogy le leszek pontozva, tudom, hogy sokak szerint ez rasszizmus, de sok városi most döbbent rá, hogy mi is van vidéken. (Több ellenzéki delegált így írt erről.) Szóval a MHM az ilyenek miatt jutott be. Hidd el, hogy ha nem volna valós dolog, amit mondanak, akkor megragadtak volna a kutyapárt szintjén. Amúgy meg már fel is ajánlották szolgálataikat a Fidesznek, szóval egy kutya kölyke.
2022. ápr. 7. 22:20
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

3

Jaja, biztos te is szívesebben élnél Észak-Koreában vagy az egykori Szovjet Unióban, mint Dániában.

2022. ápr. 7. 22:21
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

3

Legalább nem tagadod, hogy fasiszta... Ez is valami. :D

2022. ápr. 7. 22:23
 6/18 anonim ***** válasza:
37%

6.

4. Bukás után még nem unod a fasságod?

Hol van Marky Zaj Dániához képest?

Orbán is elég messze áll Koreától....

2022. ápr. 7. 22:23
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Én nem az egyesült ellenzékre szavaztam, hanem a Kutyapártra. És Orbán Viktorról még csak szót sem ejtettem. Arra f.szságra reagáltam, miszerint a liberalizmus károsabb, mint a kommunizmus.
2022. ápr. 7. 22:26
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
A Mi Hazánk is ellenzéki párt! csak nem liberális!
2022. ápr. 7. 23:05
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

"Amúgy meg már fel is ajánlották szolgálataikat a Fidesznek, szóval egy kutya kölyke."

Légyszi linkelj már valamit, ami ezt bizonyítja.

2022. ápr. 8. 06:30
 10/18 anonim ***** válasza:
18%

Ha az Ellenzék is így gondolkodik, akkor nagyon látszik a tenni akarás. A Mi Hazánk az ország érdekében fog cselekedni. Ami az országnak jó, az mellé állnak. Ilyen egyszerű. Ha a Fidesz annyira rossz volt szerintetek, akkor miért születnek ilyen irományok?

2022. ápr. 8. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!