Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Melyiket tartjáto...

Ellenzékiek! Melyiket tartjátok aggasztóbbnak, a Fidesz 2/3-ot, vagy hogy a Mi Hazánk bejutott a Parlamentbe?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 22:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Inkább az ellenzék házatáján lenne ideje söprögetni, ennyi idő alatt is képtelenek voltak összerakni egy vállalható alternatívát a fidesz ellen.
2022. ápr. 8. 11:51
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
1. Inkább az a hihetetlen hogy mindig okoskodtok, fasiztáztok mindnekit de választást meg képtelenek vagytok nyerni 🤣
2022. ápr. 9. 01:22
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Szóval ha leirja valaki azokat a nyilvánvaló problémákat, amik bárki számára tapasztalhatók egy rakat településen,egy részükről videó is van a youtubon, az fasiszta...:)

Zseniális a logikád! :)

2022. ápr. 9. 07:08
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Volt ellenzék is?
2022. ápr. 9. 13:17
 15/18 anonim ***** válasza:
23%

Ja hogy azok ők voltak? 😀

2022. ápr. 9. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
A Mi házánk egy kifejezetten egy náci párt nemzeti köntösben. Láttam milyen fazonok toborozgattak nekik :-) Szóval szerintem éppen úgy aggasztó mert ha összefog a Fideszes nácikkal közös fasiszta ügyekben akkor még b.szni se szabad majd hosszú hajjal. Ráadásul átfordul a magyar társadalom is egy még ilyenebb autokrata szemétdombbá amit vissza sem lehet hozni majd a sz@rból.
2022. ápr. 10. 00:06
 17/18 A kérdező kommentje:
16: Hát jah... Magyarország jobbra tolódott...
2022. ápr. 10. 00:08
 18/18 anonim ***** válasza:
30%

Szóval Te láttad hogy nácik kampányoltak nekik..

Én meg azt láttam hogy normális fiatalok, akiknek teli a hócipője mindkét oldalal kampányoltak.

De ha már itt tartunk, akkor visszont tény hogy az összellnzéknek hazudott valami, egy emberként beállt a zsidozó Biró László mögé.

Tény, hogy Jakab kedvenc söfőrje a győzelem jelét mutatja Auswitzben. Tény hogy a mai napig, a Jobbikban magasrangu Mirkocszki, szereti lenditeni a karját, mosolyogva, náci módra.

Tény hogy az ellenzéki érzelmű emberek, nem követelték habzó szájjal, ezen egyének eltakarodását. Ergo az ellenzéket nem zavarja a náculás, ha azok náluk vannak...

A Mi Hazánk tagadhatatlanul radikális, jobboldali párt.

De a radikalizmus nem nácizmus.

Amúgy a cigány helyzetett tekintve, csak a radikláis megoldások lehetnek már csak a célra vezetőek.

2022. ápr. 10. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!