Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Budapesti ellenzéki szavazó...

Az Budapesti ellenzéki szavazók mikor fejezik be ezt a hülyeséget?

Figyelt kérdés
Az elcsalták a választás után most azzal jönnek hogy hát igen a buta vidéki parasztok miatt vesztettünk mert hozzájuk nem jutnak el a hírek. Miért kell úgycsinálni mintha Budapest lenne a világ közepe minden más meg valami középkori maradvány? Bármennyire meglepő Budapesten kívül is van áram, sőt(!) internet is és nem csak földműves öreg emberek lakják. Meg azt sem értem hogy miért vidék minden. Tehát pl Debrecen vagy Miskolc sem az a tipikus vidék. Kicsit unom már hogy mindenki lenézi azt aki nem Budapesti "felvilágosult" fiatal.

2022. ápr. 7. 17:14
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy meg nem vagyok idős bácsika mielőtt azzal jönnétek hogy ok boomer :P
2022. ápr. 7. 17:15
 2/22 anonim ***** válasza:
29%
Ezt a posztot ugye a jegyzőnek diktáltad be?
 3/22 anonim ***** válasza:
55%
Soha. Kell valami amiért másokat hibáztathatnak a saját maguk okozta nyomorúságukért.
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Ott van MZP esete. Talán a legismertebb ellenzéki képviselőjelölt. volt. Mégis hogy elverte Lézerjani.
2022. ápr. 7. 17:18
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Vidéki vagyok és abszolút egyetértek a fent megfogalmazott véleménnyel, mármint (tisztelet a kivételnek!!) vidéken sajnos sok helyen elég mély a sötétség. Ez nem a lakosság hibája, de ettől még így van.
 6/22 anonim ***** válasza:
74%
megnyertétek 2/3-dal a választásokat... miről beszélsz? :D
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

Nyilván vidék alatt nem a városokat, nagyvárosokat értjük, hanem pl a borsodi kis zsákfalvakat, ahova tényleg nem jut el egyetlen ellenzéki újság sem, csak a helyi lap, ami persze fideszes. Az öregek meg nem a neten lógnak.

Amúgy hülyeség az egész vidéket szidni, mert van ott is bőven ellenzéki szavazó, csak sajnos nem elég. Ahogy Budapestet sem kell isteníteni, mert ott is sok fideszes van.

2022. ápr. 7. 17:21
 8/22 anonim ***** válasza:
31%

Egyáltalán nem tartom intelligensnek azt, aki másokat minősít, pocskondiáz csak azért, mert neki más a véleménye.

Budapesti vagyok, nem a fideszre szavaztam, de nem is az ellenzéki összefosásra. Szerintem egy demokráciában a többség szavának kell döntenie. Most ez történt. Hogy a többség milyen, az más kérdés, de szerintem a nyolcadik kerület meg a Hős utca környéke rosszabb mint némely vidék. Ezen a választáson nem lehetett jól szavazni, az emberek megpróbáltak a legkevésbé rosszra.

Sőt, most az birkáz a leghangosabban, aki a legnagyobb birka volt a covid alatt, a leginkább elhitte a manipulatív média hazugságait, és aki a legkevésbé volt képes gondolkodni, hogy mi minden nem stimmel.

2022. ápr. 7. 17:21
 9/22 anonim ***** válasza:
76%
Már 26-ra gyúrnak. Nem lehet elég korán kezdeni.
2022. ápr. 7. 17:23
 10/22 anonim ***** válasza:
57%

Vajon Mi Hazánk, vagy Gődény-párt..? :D

2022. ápr. 7. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!