Az Budapesti ellenzéki szavazók mikor fejezik be ezt a hülyeséget?
Nyilván vidék alatt nem a városokat, nagyvárosokat értjük, hanem pl a borsodi kis zsákfalvakat, ahova tényleg nem jut el egyetlen ellenzéki újság sem, csak a helyi lap, ami persze fideszes. Az öregek meg nem a neten lógnak.
Amúgy hülyeség az egész vidéket szidni, mert van ott is bőven ellenzéki szavazó, csak sajnos nem elég. Ahogy Budapestet sem kell isteníteni, mert ott is sok fideszes van.
Egyáltalán nem tartom intelligensnek azt, aki másokat minősít, pocskondiáz csak azért, mert neki más a véleménye.
Budapesti vagyok, nem a fideszre szavaztam, de nem is az ellenzéki összefosásra. Szerintem egy demokráciában a többség szavának kell döntenie. Most ez történt. Hogy a többség milyen, az más kérdés, de szerintem a nyolcadik kerület meg a Hős utca környéke rosszabb mint némely vidék. Ezen a választáson nem lehetett jól szavazni, az emberek megpróbáltak a legkevésbé rosszra.
Sőt, most az birkáz a leghangosabban, aki a legnagyobb birka volt a covid alatt, a leginkább elhitte a manipulatív média hazugságait, és aki a legkevésbé volt képes gondolkodni, hogy mi minden nem stimmel.
Vajon Mi Hazánk, vagy Gődény-párt..? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!