Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Budapesti ellenzéki szavazó...

Az Budapesti ellenzéki szavazók mikor fejezik be ezt a hülyeséget?

Figyelt kérdés
Az elcsalták a választás után most azzal jönnek hogy hát igen a buta vidéki parasztok miatt vesztettünk mert hozzájuk nem jutnak el a hírek. Miért kell úgycsinálni mintha Budapest lenne a világ közepe minden más meg valami középkori maradvány? Bármennyire meglepő Budapesten kívül is van áram, sőt(!) internet is és nem csak földműves öreg emberek lakják. Meg azt sem értem hogy miért vidék minden. Tehát pl Debrecen vagy Miskolc sem az a tipikus vidék. Kicsit unom már hogy mindenki lenézi azt aki nem Budapesti "felvilágosult" fiatal.

2022. ápr. 7. 17:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

48%-os Bp-i Fidesz támogatottsággal azért nem mondanám annyira ellenzékinek a fővárost.

Gyakorlatilag minden 2. Bp-i a Fideszre szavazott.

2022. ápr. 7. 17:23
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Mérő László, matematikus, nem lehet rá azt mondani, hogy kedveli a Fideszt, de elég markáns véleményt fogalmazott meg a választás után:

2022. ápr. 7. 17:26
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező! A vidéken élő ellenzékiekről van véleményed?
2022. ápr. 7. 17:28
 14/22 anonim ***** válasza:
38%
Mi a gond? A tény, az tény.
2022. ápr. 7. 17:38
 15/22 meszike91 ***** válasza:
58%

Én vidéki vagyok. Ahányszor vitatkozni próbáltam fideszesekkel, mindig csak visszaböfögték a fideszes propagandát. Gyakorlatilag nincs saját véleményük. Gyakran előjövő "érv" volt hogy "hát láttam a tévében".

Nagyon kevés a tudatos médiafogyasztó. Nyilván ez valamennyire érthető is, van az embereknek fontosabb dolguk is. De elkeserítő látni, hogyan lehet a tömegeket irányítani a médiával.

2022. ápr. 7. 18:17
 16/22 anonim válasza:

8-as: "Szerintem egy demokráciában a többség szavának kell döntenie"

Demokrácia: olyan politikai rendszer, ahol a hatalom egésze egyetlen személy (vagy személyek kis zárt csoportja) kezében összpontosul.

Ja várj ez nem az:D

2022. ápr. 8. 15:45
 17/22 anonim válasza:
53%

"Az Budapesti ellenzéki szavazók mikor fejezik be ezt a hülyeséget?

Az elcsalták a választás után most azzal jönnek..."

"Azzal jönnek" A fidesz 2010-ben átrajzolta a választókerületeket, hogy neki kedvezzen. Emaitt becsülve több százezer szavazat veszik el az ellenzéki oldalon. Ez a gerrymendering, magyarul választókörzet-manipuáció. Leegyszerűsítvá választási csalás. Egy fair választás sem volt emiatt 2010 óta. Nagyon örülök, hogy neked ez ellen nincs semmi kivetnivalód.

2022. ápr. 8. 15:53
 18/22 anonim ***** válasza:

2010.

Tehát 22 éve volt az ellenzéknek építkezni, stratégiát kidolgozni.

Úgy látszik kell még egy kis idő nekik. Most megint kaptak 4 évet.

Én szurkolok nekik hogy 2026-ra sikerüljön.

2022. ápr. 8. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Bocsánat "csak" 12 évük volt.
2022. ápr. 8. 16:09
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

érdekes, vidéken tarolt a fidesz

az ellenzéknek ismét csak a Pestiek sikerült meggyőzniük

ha szinte az összes megye a fidesz mellett tette le e voksát, kivéve pestet, akkor kivel is van baj?

valami odafent a fővárosban nagyon félrecsúszhatott

de mit várunk olyanoktól, akik képesek voltak egy Karigerit megválasztani

alapból nekem semmi problémám a pestiekkel, de van egy bizonyos réteg, aki nagyon magasan ül azon a bizonyos lovon

2022. ápr. 8. 17:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!