Melyiket tartod szimpatikusabb ellenzéki pártnak: a Mi Hazánkat vagy az Összefogást?
"A rossz az rossz. Kisebb, nagyobb, közepes, teljesen mindegy."
Ez jól hangzik, de valójában egy marhaság. Nagyon nem mindegy hogy egy pofont kapsz, vagy százat..
2. Te is a fidesz böfögését tanultad mag.
Csak egyszer hallgasd meg őket, vagy csak Toroczkait és olvasd el a VIRRADAT programot , talán lesz valami közöd a opolitikához is, nem csak ida okádod a hülyeséget.
Ha így folytatják , ami nagyon jó, akkor van esélyük leváltani a fideszt.
Persze addig még hozhatnak olyan törvényt a fedeszesek hogy csak az mehet szavazni aki a fideszre szavaz.
Mert azért megkell hagyni hogy nagyon ravaszak ezek, akár a kani patkány !!
14, hát az igaz, hogy a Witcher tulajdonképpen ezt mutatja be igen:D A csóka aki nem akar választani úgyhogy más választ helyette.
De ez jelen esetben nem valid, hisz én a kettő közül egyiket sem választottam, és eg yharmadik lett kiválasztva. Szóval működik, hogy egyiket sem válaszotm a kettő közül. Nem mintha az én döntésem érvényesült ovlna, de ez mellékes:D
17
Sose lesznek kormányváltók, és helyet se fognak kapni egyik kormányban sem. Viszont maradnak ellenzéki erőnek a parlamentben. Magyarországon mindig lesz nekik 300-500 ezer szimpatizánsuk.
Egyébként többször kifejtettem már itt az oldalon, hogy a Mi Hazánk programja nagoyn szép és jó, ha az tmondjuk, hogy "na, csak bizonyos életkörülmények között lehet többedik gyereket szülni.
Mivel a szexet sosem fogják tudni megtiltani, így a büntetés: A gyerek államiba megy, a szülő börtönbe.
KIVÉVE ha elkaparják a gyereket, de az MHM programjában az is benne van, hogy korlátoznák az abortuszt. Szóval marad a böri.
Legalábbis ez áll a MHM programjában.
Namost.... az állami nevelőintézetekről három dolgot lehet tudni:
1- túlzsúfoltak és nem adják meg a megfelelő nevelést a gyerekeknek
2. az innen kikerülő emberek nagyon nagy arányban lesznek bűnözők és kerülnek börtönbe.
3. a lányok 15-7 évesen hajlamosak teherbe esni.
A börtönökről pedig az alábbi 3 tény ismeretes:
1. túlzsúfoltak, konkrétan nincs elég belőlük az országban
2. közel 75%-os a visszaesés, azaz a társadalomba való integrálás gyakorlatilag kudarc
3. a piti bűnözők itt tanulnak meg nagyobb tételben bűnözni.
Szóval... jó ötlet ez? Véleményem szerint NEM, ez a program csak arra jó, hogy még több embert tereljen a bűn útjára, ráadásul mindezt az adófizetők finanszírozzák.
Én ezt tekintem a nagyobbik rossznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!