Melyiket tartod szimpatikusabb ellenzéki pártnak: a Mi Hazánkat vagy az Összefogást?
Hogy lenne szimpatikus egy náci párt?
Olvastad a programjukat? Második gyereket jövedelemhez kötni? És, hogyan oldja meg? Kötelező abortusszal?
Bármennyire kínos, igény van a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti munkájára. És ez nem szimpátia alapú, mint ahogyan mondjuk nekem szimpatikus filmszínész Sandra Bullock.
A hatpárti ellenzéki összefogás se a szimpátia hiánya miatt vesztett hideg-zuhanyként ható különbséggel. Tehát ilyen alapú különbségtételnek nem sok értelme van.
2: "Második gyereket jövedelemhez kötni?"
Húúha.. micsoda náculás!! Olvasni se bírom! Igenis miden nyomorban élő munkanélkülinek legyen joga tucatjával potyogtatni a pulyát! Majd az állam (értsd: mi) eltartja a segílykébű.
Remélem amúgy 2-es, hogy a sok poronty, amelyeket a nőstények már 15 évesen megellenek, majd a TE szomszédságodban fogják elhelyezni. Részesülj minél jobban a liberális álomvilágból!
Pfejjj...
"A rossz az rossz. Kisebb, nagyobb, közepes, teljesen mindegy.
Nem ítéllek el, én sem csak jót cselekedtem életemben.
Viszont ha a rosszak közül választanom kell az egyiket vagy a másikat, akkor inkább nem választok."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!