Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások, egyetértetek azzal,...

Tiszások, egyetértetek azzal, hogy Gulyás Marcit megvette a rogáni propaganda a mai Magyar Péteres Partizán-interjú alapján?

Figyelt kérdés

tegnap 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

Mindenkit megvettek MP-t is megvették.

ja!

őt nem kellett ő fideszes!

tegnap 23:53
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Nem. Gulyás Marci PUSZTÁN RÁJÖTT, hogy nem Amerika pénzeli MP-t mint őt. Ellenben MP töbször kijlentette, hogy ő a fideszes érdekeket képviseli.
ma 00:02
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Tiszásként mondom, mindkettő hülye volt.

MP nem tud normálisan válaszolni, jó sokat csacsog, de a konkrét válaszadást kikerüli. Néha érződött rajta, hogy eléggé ideges. Azt hittem, hogy fel fog állni és kimegy a stúdióból.

Marci pedig elég provokatív volt. Vogel Evelint mégis minek kellett felhozni?

ma 00:28
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanmár hármas, te egy egyszerű fideszes propagandista vagy, de vagy te főorvos, közgazdász, politológus, ha épp a gazdi úgy akarja, mert úgy hiteles.
ma 00:50
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
4-es. Ti tiszások tényleg akkora Tardok vagytok, hogy felfognátok, hogy a Tisza a fidesz szatelit pártja, hogy ezt elnyomjátok magatokban, inkább kitalál járok, hogy a partizánt megvette a fidesz. Ti tényleg TiszaTardok vagytok.
ma 00:53
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem néztem végig csak belenéztem. Az látszik hogy MP még mindig nincs felkészítve kommunikációtechnikából. Nagyon könnyű kibillenteni az egyensúlyából, indulatosan reagál (emelt hangerővel beszél, gesztikulál), kommunikációs hibák sorozatát véti.

A hidegvér nem az erőssége 😅

ma 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta, hogy én tiszás vagyok, de előremegyek, nem vagyok se gyurcsányista, sem más fanatikus.
ma 00:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, de engem is idegesített az értetlenkedése. Próbált belőle hasonló kormánymédia által könnyen kiforgatható dolgokat kiszedni. Szerintem MP bölcsen válaszolt, ment volna a lecsóba mint MZP, ha elmondja ő mit gondol az adórendszerről. XD
ma 01:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy tűnt, mintha vágóanyagot gyűjtene a fideszes propagandának. Érdekes hogy Gyurcsánnyal meg Dobrevvel nem volt ilyen, Márki-Zay Péterrel meg igen.
ma 01:17
 10/11 anonim ***** válasza:
24%

GM: Ha kormányzásra készültők kell egy miniszterelnök jelölt.

MP: Kell? Kell? Marci kell egy miniszterelnök jelölt?

GM: Aki kihívója lesz Orbán Viktornak.....

MP: Akkor még egyszer megkérdezem, kell a magyar alkotmányos rendszerbe miniszterelnök jelölt? Nem kell!

GM: De úgy lépsz fel mintha te lennél a kihívója.

MP: Mi nem elbábozni akarjuk a demokráciát

ma 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!