Nem. Gulyás Marci PUSZTÁN RÁJÖTT, hogy nem Amerika pénzeli MP-t mint őt. Ellenben MP töbször kijlentette, hogy ő a fideszes érdekeket képviseli.
ma 00:02
3/11 anonim válasza:
Tiszásként mondom, mindkettő hülye volt.
MP nem tud normálisan válaszolni, jó sokat csacsog, de a konkrét válaszadást kikerüli. Néha érződött rajta, hogy eléggé ideges. Azt hittem, hogy fel fog állni és kimegy a stúdióból.
Marci pedig elég provokatív volt. Vogel Evelint mégis minek kellett felhozni?
ma 00:28
4/11 anonim válasza:
Ugyanmár hármas, te egy egyszerű fideszes propagandista vagy, de vagy te főorvos, közgazdász, politológus, ha épp a gazdi úgy akarja, mert úgy hiteles.
ma 00:50
5/11 anonim válasza:
4-es. Ti tiszások tényleg akkora Tardok vagytok, hogy felfognátok, hogy a Tisza a fidesz szatelit pártja, hogy ezt elnyomjátok magatokban, inkább kitalál járok, hogy a partizánt megvette a fidesz. Ti tényleg TiszaTardok vagytok.
ma 00:53
6/11 anonim válasza:
Nem néztem végig csak belenéztem. Az látszik hogy MP még mindig nincs felkészítve kommunikációtechnikából. Nagyon könnyű kibillenteni az egyensúlyából, indulatosan reagál (emelt hangerővel beszél, gesztikulál), kommunikációs hibák sorozatát véti.
A hidegvér nem az erőssége 😅
ma 00:54
7/11 anonim válasza:
Ki mondta, hogy én tiszás vagyok, de előremegyek, nem vagyok se gyurcsányista, sem más fanatikus.
ma 00:56
8/11 anonim válasza:
Nem gondolom, de engem is idegesített az értetlenkedése. Próbált belőle hasonló kormánymédia által könnyen kiforgatható dolgokat kiszedni. Szerintem MP bölcsen válaszolt, ment volna a lecsóba mint MZP, ha elmondja ő mit gondol az adórendszerről. XD
ma 01:03
9/11 anonim válasza:
Nekem is úgy tűnt, mintha vágóanyagot gyűjtene a fideszes propagandának. Érdekes hogy Gyurcsánnyal meg Dobrevvel nem volt ilyen, Márki-Zay Péterrel meg igen.
ma 01:17
10/11 anonim válasza:
GM: Ha kormányzásra készültők kell egy miniszterelnök jelölt.
MP: Kell? Kell? Marci kell egy miniszterelnök jelölt?
GM: Aki kihívója lesz Orbán Viktornak.....
MP: Akkor még egyszer megkérdezem, kell a magyar alkotmányos rendszerbe miniszterelnök jelölt? Nem kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!