Fidesz szavazók! Miért szavaztatok a fideszre?
",,Nem tudom felfogni hogy egy nyugatellenes politikust hogy lehet megvalasztani?"
Én pedig nem tudom elképzelni azt, hogy olyanra szavazzak, aki smúzol az EU vezetésnek, és elvtelenül kiszolgálja a globalista hatalmat, az országa rovására. (Nem mellesleg eddig akárhány baloldali kormányunk volt, mind hazaáruló volt.)
A nyugatmajmoló szolga ugyan úgy igaz lehet mint az oroszmajmoló szolga. Egyrészt az ellenzéi választó nem biztos, hogy nyugatmajmoló mint az ellenzéki politikus. Gondolom ez igaz a fidesz sazvazokra, mert az, hogy Orbán putyin seggét nyalta eddig tagadhatatlan. Én ezt külön tudom választani, gondolom másnak is megy.
Általánosságban igaz, hogy nyugaton jobb az életminőség. Jogállamisági problámák természetesen vannak. Nem állítom, hogy a demokrácia mintapéldája a nyugat. De a kínai nép gyakorlatilag elnyomásban van, az oroszok borzasztó szegények, míg a kínai állam és az orosz állam hasít. Nyugaton az emberek jobban élnek miközben a viták hangosabbak. Merjen bárki panaszkodni putyin kormányzása mellett. Szerintem ez nem vita tárgya.
A baloldali szavazók nem hiszem, hogy kisebbséget tennének ki. Ha a baloldal mint olyan politikai zsákkutca lenne akkor már megszünt volna, mint a kommunizmus. De van, tehát van létjogosúltsága. Úgy emlékszem, hogy 18-ban a választók kevesebb mint a fele szavazott a fideszre, úgy tudom ez most is így volt. Tehát valójában a fidesz tábor nem teszi ki a népesség felét, az egy dolog, hogy semmelyik más párt sem tud összeszedni többséget egymagában. Viszont a jobboladi szavazókat masszív többségnek feltételezni, a nem fidesz szvazókat meg mind baloldalinak, libsinek és kisebbségnek titulálni igazán erős.
Az egész világban vannak liberális pártok által vezetett kormányok. Ez így nettó baromság.
A baloldali szavazók nem tudják támogatni az ukrán háborút. Azt maximum politikusok tudják csinálni. Se a fidesz, vagy jobboldali, se a baloldali szavazók nem tesznek ki egy öntudattal rendelkező masszát. Ez nem így megy. Egyébként, ha a nato úgy döntene, hogy akkor a nato most háborúzik, akkor Orbán Viktor nem tudna mit csinálni, mint támogatni. Nem értem ezen mi nehéz. Orbán is támogatná a háborút, ha a nála nagyobbak azt mondják neki.
Egyébként, az teljességel biztos, hogy töbet fogsz fizetni, pedig az ellenzék nem nyert. Ha nyert volna, akkor is többet fizettél volna. Csak abban az esetben az ellenzék hibája lett volna, így viszont az ellenzék hibájának lesz titulálva.
20as!
Agymosott vagy!
Rezsicsökkentés nemsokaig lesz remélem tudod hogy éves szinten 1000milliárd ft. És hála Orbánnak a felvett hitelek miatt ez nem tartható.
A többi meg szimplán hülyeség amit irtál.
Hablatyolsz? Ez az átgondolt érv? Úgy ismerem magam, mint akivel lehet vitázni szardobálás nélkül. Leírtam a véleményem és a válasz, hogy hablatyolsz? Jól meg lettem győzve...
25
Magad dobálsz szart: "Orbán putyin seggét nyalta eddig tagadhatatlan"
28
Értelmiségi polgári középosztályhoz tartoztok, valóban semmi közötök egyik ellenzéki párthoz sem.
"ők többszörösére emelnék a minimálbért"
Szegény ember aki ígérni se tud!
Egy dolog mindig hiányzik az ellenzéki lózungból!
A miből!
Mert ez kimerül a "fizessenek a gazdagok" féle mantrából.
De ha kifogynak a pénzből (nagyon hamar) akkor a kisember zsebéből is kiszedik a lóvét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!