Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Miért szavazt...

Fidesz szavazók! Miért szavaztatok a fideszre?

Figyelt kérdés
Most légyszi, ne olyan általánossággal gyertek, hogy mindig rájuk szavazok, vagy nincs jobb, hanem konkrétumokat írjatok! Mit vártok, a következő 4 évben,mit tud nektek adni, amit senki más nem? Olyan meglévő intézkedései is érdekelnek, amivel elégedett vagy. Illetve, ha az ellenzék ellen szavaztál, nem a fidesz mellett, azt is írd le légyszi, miért volt számodra fontos, hogy ne az ellenzék nyerjen!

2022. ápr. 4. 14:55
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
29%

",,Nem tudom felfogni hogy egy nyugatellenes politikust hogy lehet megvalasztani?"

Én pedig nem tudom elképzelni azt, hogy olyanra szavazzak, aki smúzol az EU vezetésnek, és elvtelenül kiszolgálja a globalista hatalmat, az országa rovására. (Nem mellesleg eddig akárhány baloldali kormányunk volt, mind hazaáruló volt.)

2022. ápr. 4. 15:35
 22/51 crudy ***** válasza:
75%

A nyugatmajmoló szolga ugyan úgy igaz lehet mint az oroszmajmoló szolga. Egyrészt az ellenzéi választó nem biztos, hogy nyugatmajmoló mint az ellenzéki politikus. Gondolom ez igaz a fidesz sazvazokra, mert az, hogy Orbán putyin seggét nyalta eddig tagadhatatlan. Én ezt külön tudom választani, gondolom másnak is megy.

Általánosságban igaz, hogy nyugaton jobb az életminőség. Jogállamisági problámák természetesen vannak. Nem állítom, hogy a demokrácia mintapéldája a nyugat. De a kínai nép gyakorlatilag elnyomásban van, az oroszok borzasztó szegények, míg a kínai állam és az orosz állam hasít. Nyugaton az emberek jobban élnek miközben a viták hangosabbak. Merjen bárki panaszkodni putyin kormányzása mellett. Szerintem ez nem vita tárgya.

A baloldali szavazók nem hiszem, hogy kisebbséget tennének ki. Ha a baloldal mint olyan politikai zsákkutca lenne akkor már megszünt volna, mint a kommunizmus. De van, tehát van létjogosúltsága. Úgy emlékszem, hogy 18-ban a választók kevesebb mint a fele szavazott a fideszre, úgy tudom ez most is így volt. Tehát valójában a fidesz tábor nem teszi ki a népesség felét, az egy dolog, hogy semmelyik más párt sem tud összeszedni többséget egymagában. Viszont a jobboladi szavazókat masszív többségnek feltételezni, a nem fidesz szvazókat meg mind baloldalinak, libsinek és kisebbségnek titulálni igazán erős.

Az egész világban vannak liberális pártok által vezetett kormányok. Ez így nettó baromság.

A baloldali szavazók nem tudják támogatni az ukrán háborút. Azt maximum politikusok tudják csinálni. Se a fidesz, vagy jobboldali, se a baloldali szavazók nem tesznek ki egy öntudattal rendelkező masszát. Ez nem így megy. Egyébként, ha a nato úgy döntene, hogy akkor a nato most háborúzik, akkor Orbán Viktor nem tudna mit csinálni, mint támogatni. Nem értem ezen mi nehéz. Orbán is támogatná a háborút, ha a nála nagyobbak azt mondják neki.

Egyébként, az teljességel biztos, hogy töbet fogsz fizetni, pedig az ellenzék nem nyert. Ha nyert volna, akkor is többet fizettél volna. Csak abban az esetben az ellenzék hibája lett volna, így viszont az ellenzék hibájának lesz titulálva.

2022. ápr. 4. 15:36
 23/51 anonim ***** válasza:
9%

22

Hablatyolsz összevissza.

2022. ápr. 4. 15:39
 24/51 anonim ***** válasza:
86%

20as!

Agymosott vagy!

Rezsicsökkentés nemsokaig lesz remélem tudod hogy éves szinten 1000milliárd ft. És hála Orbánnak a felvett hitelek miatt ez nem tartható.

A többi meg szimplán hülyeség amit irtál.

2022. ápr. 4. 15:39
 25/51 crudy ***** válasza:
88%

Hablatyolsz? Ez az átgondolt érv? Úgy ismerem magam, mint akivel lehet vitázni szardobálás nélkül. Leírtam a véleményem és a válasz, hogy hablatyolsz? Jól meg lettem győzve...

2022. ápr. 4. 15:41
 26/51 anonim ***** válasza:
14%
23 agymosadék!
2022. ápr. 4. 15:44
 27/51 anonim ***** válasza:
11%

25

Magad dobálsz szart: "Orbán putyin seggét nyalta eddig tagadhatatlan"

2022. ápr. 4. 15:45
 28/51 anonim válasza:
81%
Mert a mostani kormány alatt jól élünk. Apum gyógyszerész, anyum pedig aneszteziológus és az elmúlt években érezhetően jobban keresnek. A sokak által utált kormány alatt 4 patikát nyitottak úgy hogy az egyikre közel 80 milliós hitelt vettek fel es mégis vissza tudták fizetni. Azt aláírom hogy anyum nagyon sok időt tölt a kórházba de apum már évek óta szinte csak a papírmunkával foglalkozik es nem igazán áll be egyik gyógyszertárba se dolgozni. Ezen felül még felneveltek 3 gyereket (én vagyok a legkisebb és most kezdtem el az egyetemet). Nem vagyunk elvakult Fidesz pártiak de most nem fogok csak azért az ellenzékre szavazni mert ők többszörösére emelnék a minimálbért ha ez egyszer minket nem érint.
2022. ápr. 4. 15:49
 29/51 anonim ***** válasza:
72%

28

Értelmiségi polgári középosztályhoz tartoztok, valóban semmi közötök egyik ellenzéki párthoz sem.

2022. ápr. 4. 15:54
 30/51 anonim ***** válasza:
11%

"ők többszörösére emelnék a minimálbért"

Szegény ember aki ígérni se tud!

Egy dolog mindig hiányzik az ellenzéki lózungból!

A miből!

Mert ez kimerül a "fizessenek a gazdagok" féle mantrából.

De ha kifogynak a pénzből (nagyon hamar) akkor a kisember zsebéből is kiszedik a lóvét!

2022. ápr. 4. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!