Fidesz szavazók! Miért szavaztatok a fideszre?
"Miért volt fontos, hogy NE nyerjen az ellenzék?"
Nem elfogadható egy MSZP-DK vs Jobbik összefonódàs.
12!
Nekem a 12 elmúlt év nem volt rossz! Sőt! Sokkal jobb volt mint az előtte lévő 8-12-16!
Nem számítottam a 2/3ra! Sokkal szorosabb eredményt vártam.
Es a magyar allamadossag hogy all 14-es?
Meg hogy ki vagyunk rekesztve az Uniobol kb már?
Lesz ennek böjtje!
,,Nem tudom felfogni hogy egy nyugatellenes politikust hogy lehet megvalasztani?"
Én meg el nem tudom képzelni hogy nyugatmajmoló szolgákra szavazzak. Szerencsére a választók többsége sem😉
,,Mert jobban elnek mint 12 éve"
Akkor meg mit csodálkoztok?
Hiába verik a libsik a seggüket a teljesen definiálatlan jogállami bullshitekkel, mindig mikor veszítenek, ez itt szerencsére az embereket jórészt rohadtul nem érdekli. Fel kéne fogni hogy kisebbség vagytok és azzal nem lehet nyerni hogy a többséget leostobázod meg szemellenzősen mantrázzátok ugyanazokat a lózungokat amik itthon nem nyerők.
Teljes téveszmében vannak a liberálisok világszerte, azzal hogy azt hiszik, mindig a többségnek kell igazodnia a kisebbség(ek) nyűgjeihez.
Fizessek azért többet mondjuk, vagy keverjem háborúba az országot, mert ti valamilyen definiálatlan nyugatimádattól vezérelve támogatnátok a magyargyűlölő ukránokat? Hát kösz, de kösz nem.
,,viszont lexarjak a demokraciat a jogallamot."
Igen, mert nyugaton aztán tombol a jogállam, látjuk🤣
Az ellenzék fordítva ül a lovon.
Nyomatja a saját mantráját és várja a szavazókat. Ha nem kap szavazatot szidja a szavazókat, de továbbra is nyomja a saját hülyeségét.
Miért nem az mondja/teszi amit a többség hallani akár?
Xar széllel szemben pisilni!
A fityisz meg egyenesen nem is ül lovon,nem hogy fordítva.
Undorító módon nyert választást ismét a rezsim.
Ezt azert a szavazól is elismerhetnék,hogy ilyen gyűlőlködő egyenjogúságot nem adó kormàny nem mostanában volt egy országban( kivéve az agresszor Putyint persze)
5perc a köztévében!!😂😂 és vonjàk tőlem az adót.
Akkor elvárnám hogy megmutassák a màsik oldalt is! Nem csak 5percben!
A miniszteri vitáról nem is beszélve!
Ez nem szabad ország!
A fidesz mindenben jobb. Az emberek nem tudják megengedni maguknak, hogy 4000%-os rezsit fizessenek meg járjanak megyeszékhelyre, indiába műtétre mert eladták a koházakat és még szülészorvos sincs, mert minek az. 13. havi nyugdíj böszmeség, minimálbér pedig nem is kell. A vér fontosabb a gáznál és kb mindent be lehetne tenni, amit ez az ostoba hablatyolt.
A fidesz MINDENBEN SOKKAL JOBB az ellenzéknél. Mindenben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!