Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Miért szavazt...

Fidesz szavazók! Miért szavaztatok a fideszre?

Figyelt kérdés
Most légyszi, ne olyan általánossággal gyertek, hogy mindig rájuk szavazok, vagy nincs jobb, hanem konkrétumokat írjatok! Mit vártok, a következő 4 évben,mit tud nektek adni, amit senki más nem? Olyan meglévő intézkedései is érdekelnek, amivel elégedett vagy. Illetve, ha az ellenzék ellen szavaztál, nem a fidesz mellett, azt is írd le légyszi, miért volt számodra fontos, hogy ne az ellenzék nyerjen!

2022. ápr. 4. 14:55
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
80%

"Miért volt fontos, hogy NE nyerjen az ellenzék?"

Nem elfogadható egy MSZP-DK vs Jobbik összefonódàs.

2022. ápr. 4. 15:07
 12/51 A kérdező kommentje:
#11! De arra nem gondoltál, hogy az összefogás kormánya pont azért nem tudott volna ártani neked, bármilyen hülye ötlete is van, mert nem lenne 2/3-a+nem egyeznek egymással, tehát nem lenne elég a támogatottsága, a fidesz viszont így BÁRMIT megtehet, olyat is, ami neked nagyon rossz?
2022. ápr. 4. 15:16
 13/51 anonim ***** válasza:
25%
A krumpli miatt. Nagyon finom. Nem dugok neki ellenállni!
2022. ápr. 4. 15:16
 14/51 anonim ***** válasza:
81%

12!

Nekem a 12 elmúlt év nem volt rossz! Sőt! Sokkal jobb volt mint az előtte lévő 8-12-16!

Nem számítottam a 2/3ra! Sokkal szorosabb eredményt vártam.

2022. ápr. 4. 15:20
 15/51 anonim ***** válasza:
27%

Es a magyar allamadossag hogy all 14-es?

Meg hogy ki vagyunk rekesztve az Uniobol kb már?

Lesz ennek böjtje!

2022. ápr. 4. 15:21
 16/51 anonim ***** válasza:
32%

,,Nem tudom felfogni hogy egy nyugatellenes politikust hogy lehet megvalasztani?"

Én meg el nem tudom képzelni hogy nyugatmajmoló szolgákra szavazzak. Szerencsére a választók többsége sem😉

,,Mert jobban elnek mint 12 éve"

Akkor meg mit csodálkoztok?

Hiába verik a libsik a seggüket a teljesen definiálatlan jogállami bullshitekkel, mindig mikor veszítenek, ez itt szerencsére az embereket jórészt rohadtul nem érdekli. Fel kéne fogni hogy kisebbség vagytok és azzal nem lehet nyerni hogy a többséget leostobázod meg szemellenzősen mantrázzátok ugyanazokat a lózungokat amik itthon nem nyerők.

Teljes téveszmében vannak a liberálisok világszerte, azzal hogy azt hiszik, mindig a többségnek kell igazodnia a kisebbség(ek) nyűgjeihez.

Fizessek azért többet mondjuk, vagy keverjem háborúba az országot, mert ti valamilyen definiálatlan nyugatimádattól vezérelve támogatnátok a magyargyűlölő ukránokat? Hát kösz, de kösz nem.

,,viszont lexarjak a demokraciat a jogallamot."

Igen, mert nyugaton aztán tombol a jogállam, látjuk🤣

2022. ápr. 4. 15:22
 17/51 anonim ***** válasza:
74%

Az ellenzék fordítva ül a lovon.

Nyomatja a saját mantráját és várja a szavazókat. Ha nem kap szavazatot szidja a szavazókat, de továbbra is nyomja a saját hülyeségét.

Miért nem az mondja/teszi amit a többség hallani akár?

Xar széllel szemben pisilni!

2022. ápr. 4. 15:23
 18/51 anonim ***** válasza:
27%

A fityisz meg egyenesen nem is ül lovon,nem hogy fordítva.

Undorító módon nyert választást ismét a rezsim.

Ezt azert a szavazól is elismerhetnék,hogy ilyen gyűlőlködő egyenjogúságot nem adó kormàny nem mostanában volt egy országban( kivéve az agresszor Putyint persze)

2022. ápr. 4. 15:29
 19/51 anonim ***** válasza:
31%

5perc a köztévében!!😂😂 és vonjàk tőlem az adót.

Akkor elvárnám hogy megmutassák a màsik oldalt is! Nem csak 5percben!

A miniszteri vitáról nem is beszélve!

Ez nem szabad ország!

2022. ápr. 4. 15:31
 20/51 anonim ***** válasza:
27%

A fidesz mindenben jobb. Az emberek nem tudják megengedni maguknak, hogy 4000%-os rezsit fizessenek meg járjanak megyeszékhelyre, indiába műtétre mert eladták a koházakat és még szülészorvos sincs, mert minek az. 13. havi nyugdíj böszmeség, minimálbér pedig nem is kell. A vér fontosabb a gáznál és kb mindent be lehetne tenni, amit ez az ostoba hablatyolt.

A fidesz MINDENBEN SOKKAL JOBB az ellenzéknél. Mindenben!

2022. ápr. 4. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!