Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mások is elhagyják az orszàgot...

Mások is elhagyják az orszàgot ezek utàn?

Figyelt kérdés
Mi biztosan, undorító, ami itt folyik. Egyre jobban hasonlítunk Oroszországra.
2022. ápr. 4. 07:32
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
58%

Menjetek csak, sziasztok!

Az a baj, h mindenkinek csak jár a szája, de senki nem megy, mert nincs rá pénze.

2022. ápr. 4. 08:04
 12/58 anonim ***** válasza:
40%

Én gondolkodtam rajta hogy igen

De most szerencsére van egy jól fizető állásom, így maradok egyelőre

2022. ápr. 4. 08:05
 13/58 anonim ***** válasza:
51%
En mar kint vagyok. Vagyok haza,nagyon.. de nem ilyen körülmenyek mellett.
2022. ápr. 4. 08:22
 14/58 anonim ***** válasza:
68%
Eddig is tervben volt, amint megvan a diploma, de nem a választások miatt.
2022. ápr. 4. 08:36
 15/58 anonim ***** válasza:
28%
Remélem el is takarodtok, mert a balatonra nem várjuk az ellenzékieket meg a budapestieket, az tuti Xd
2022. ápr. 4. 08:37
 16/58 anonim ***** válasza:
51%
mindenképpen, és a baráti köröm többsége is erősen fontolóra veszi. aztán majd ne sírjon a sok fityeszes, ha nem lesz aki tanítsa a gyerekét, ellássa az orvosnál, kitermelje a nyugdíját stb. ha nem élnének itt számomra fontos emberek, én is röhögve nézném végig, ahogy összedől ez a porfészek (ja bocsi lölő balatonja körül biztos szépen állnak majd a szállodácskák)
2022. ápr. 4. 08:40
 17/58 anonim ***** válasza:
52%

#17 - mert aki a Fideszre szavaz, mind diploma nélküli proli, ugye? Ez a baj veletek, ellenzékiekkel, hogy iszonyatosan magas lovon ültök, és lenézitek a többieket.

Üdv, egy diplomás Fidesz szavazó.

2022. ápr. 4. 08:46
 18/58 anonim ***** válasza:
55%
akkor elárulnád, hogy mégis mi fogott meg téged? mégis mely mozzanatuk annyira szimpatikus? de amúgy, nem nem nézem le a diploma nélkülieket, de tény, hogy vidék, és a nyuggerek (+határontúliak, akik amúgy minek is szavazhatnak?) szavaznak a fideszre. és pl vikuról is elismerem, hogy baromi okos ember lehet, hogy a sok birkát így meg tudta vezetni, valamint azt sem állítom, hogy az ellenzék annyira király volt (sőőőttt...), de ők voltak a legkisebb rossz. de diplomához sem társul mindig intelligencia, nyitottság, elfogadás (gondolom a kreált ellenségkép fujjj b*zik, átműtik a kölyköket sokaknál bejött)
2022. ápr. 4. 08:52
 19/58 A kérdező kommentje:
Na erre én is kiváncsi lennék, hogy a ki a fideszre szavazott, az mégis mi alapján döntött így... Mert kapott a saját adójából vissza, vagy mert kapott krumplit?
2022. ápr. 4. 09:03
 20/58 anonim ***** válasza:
47%

19!

Képzeld a "nyuggerek" között is vannak diplomások.

A határontúliak is MAGYAROK, azért szavaz!

Nagyon rádragadt mzp vezéred lenéző, gyűletpolitikája, pont azért hasaltatok el ilyen csúnyán.

Másik diplomás Fidesz szavazó

2022. ápr. 4. 09:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!