Mások is elhagyják az orszàgot ezek utàn?
Figyelt kérdés
Mi biztosan, undorító, ami itt folyik. Egyre jobban hasonlítunk Oroszországra.2022. ápr. 4. 07:32
A kérdező szavazást indított:
Igen, biztosan
Gondolkodunk rajta
Nem, de van ilyen ismerősöm
Nem
103 szavazat
2/58 anonim válasza:
Nem fogom ez csak egy választás volt, átlag embert amúgy se befolyásolja.
3/58 anonim válasza:
Nem, max. veszek egy menedéket más országban is. Politikai dolog miatt nem mennék külföldre, csak háború elöl. De akkor viszont kifelé Európából.
5/58 anonim válasza:
Én az öngyilkosságon gondolkozom
6/58 anonim válasza:
Én biztos elhagyom!!!
Nyáron 1 hétre nyaralás erejéig...xD
7/58 anonim válasza:
Nem megyek! Előbb fog a potrohos g.ci megmurdelni mint én, a többi kádár csökevénnyel együtt!
A Mi Hazánkra szavaztam, nagy valószínűséggel be is jutnak. Szóval továbbra is támogatom őket, és lehet, hogy be is lépek!
Közben meg szépen röhögve fogom végignézni, hogy mi lesz a sok fideszes birkával, most, hogy megszűnnek az ingyen pénzek, és szép lassan elkezdenek bedőlni a hiteleik, amire még rájön a brutális infláció!
9/58 anonim válasza:
Igen, megyek nyaralni majd. Addig se vagyok itt 😂
10/58 anonim válasza:
Nem :D de aki annyira akar, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!