Fideszesek, örültök mikor egy fidesz ellenes, a ti nyelveteken "lipsi" elhagyja az országot és kiköltözik nyugatra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 23:43
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
19 szavazat
1/10 anonim válasza:
Egy hülyével kevesebb,amúgy az ilyen liberális,panaszkodó kozmopolitákért cseppet sem kár.
2/10 árokpart válasza:
Nem is értem mi is a nyugat vagyunk 1989-óta nem?
3/10 anonim válasza:
2-es!
Sosem fogunk nyugathoz tartozni.
4/10 Énnnnn válasza:
sok visszajön pár éven belül :(
5/10 anonim válasza:
folytatják az óbégatást külföldről sajnos :(
pl. [link] - én tőle hányok be a legjobban
6/10 anonim válasza:
Egy igaz magyar nem orul annak ha egy honfitars elmegy legyen az fidesz vagy libsi
Aki orul neki az nem tekinti az ellenoldalt magyarnak tehat gyuloletpolitika vezerli.
Ilyen orszag kell?
7/10 anonim válasza:
Én ismerek ilyet, kiment a Mekibe Németországba, de valahogy félév múlva visszajött
8/10 anonim válasza:
Mindenki oda megy ahova akar,mi közöm hozzá?
9/10 mindentudó99 válasza:
Ez egy tévhit hogy csak ellenzékiek mennek ki. És hogy aki kimegy mind utálja a fideszt. Van aki itthon is boldogul párthovatartozás nélkül van aki nem.
10/10 anonim válasza:
Pedig nem csoda, hogy mennek... A nagy ruszkik hazázó orbanisták most is azt mondják, csak a ruszkik hazáját Magyarországnak is tartják.
Orbán már az ágyat melegíti nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!