Miért fenyegetnek mindig a balosok és kisebbségiek azzal, hogy ha a Fidesz győz, akkor ők elhagyják az országot?
Figyelt kérdés
Miért gondolják, hogy ez bárkit is komolyan érdekel? Ha el akar menni, miért nem megy máris?2022. febr. 19. 14:39
2/16 anonim válasza:
Ha szerinted ez felér egy fenyegetéssel, akkor azzal mindent el is mondtál. XD
3/16 anonim válasza:
Aki el akart menni, már megtette.
4/16 SIDLER22 válasza:
Az fenyegető ha azt mondom, hogy a FIDESZ nyer akkor megyek Kanadába?
Csak közlöm az álláspontomat és burkoltan, de próbálok mindenkit figyelmeztetni ezzel a kijelentéssel, hogy pár éven belül még az is elképzelhető, hogy nem lehet majd elhagyni az országot.
6/16 anonim válasza:
#4-nek:
De ezt az alapvetően kommunista gondolkodás-módot kevesen értik.
Nem sértés volt, csak megállapítás.
7/16 SIDLER22 válasza:
Tudom :D
Én vagyok a Tor-os csávó. Már beszéltünk korábban.
8/16 anonim válasza:
#7-nek:
Hányas az IQ-d vázze?
Kezdek féltékeny lenni! XD
9/16 anonim válasza:
Ez nem fenyegetés, fenyegetés akkor lenne, ha téged ez rosszul érintene, ha ők elmennének, amit a leírásod alapján erősen kétlek.
10/16 anonim válasza:
Mert egy hisztiző kisgyerek szintjén vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!