Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fenyegetnek minden...

Miért fenyegetnek minden Fidesz győzelem után emberek azzal, hogy elhagyják az országot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mit vártak Márki-Zaytól, amit a Fidesz most szerintük nem csinál meg, és miért olyan élhetetlen számukra ez az ország túl azon, hogy el kell viselniük Orbán hangját, látványát még nagyon sok ideig? Az országban stabilitás van, aki akar dolgozik, az elmaradott vidéki részeken is nagyrészt megszűnt a segélyből élés, mindenki boldogul. Egy szakmunkás 8 általánossal sokszor jobban keres, mint egy diplomás (most újítottam fel egy kis fürdőt, munkadíj 360.000).

Értem, hogy korrupt a kormány, de kit érdekel, ha közben biztonságot teremt?

2022. ápr. 4. 01:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
23%
Egy hisztiző óvódás szintjén mozognak.
2022. ápr. 4. 01:46
 2/30 anonim ***** válasza:
72%
Én jogilag szerettem volna nemet váltani. A Fideszes 2/3 miatt ezt esélytelennek látom 4+ évig, terveim között meg amúgyis szerepelt a külföldre költözés, csak nem léptem még meg, mert szeretem a várost, ahol élek. De távozok, mielőtt bármilyen módon szankcionálják a jelenlegi életemet, pl. a hormonkezelés eltörlésével, vagy kötelező katonai besorozással.
2022. ápr. 4. 01:50
 3/30 anonim ***** válasza:
72%

Én egyedül azt nem értem benne, hogy most kit fenyegetnek vele őszintén? Ha menni akarnak, hát menjenek, vagy azt várják, hogy majd mindenki marasztalja őket akár így totál ismeretlenül?

( Zárójelben csak emg ugye aki annyira menni akar az amúgy sem netre irogatja ki, ahnem szimplán fogja magát aztán megy )

2022. ápr. 4. 01:51
 4/30 anonim ***** válasza:
21%
2: Hát beírásod alapján te nem ütöd meg azt az értelmi szintet, amit egy katonától elvárnak, ne aggódj.
2022. ápr. 4. 01:52
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

Az a baj h provokáció a kérdés, legalábbis a kifejtő része. Nem kezdek el reflektálni rá így is valszeg oldalakon keresztül téma lesz h miért is hazugság amiket leírtál.

Egyedül a szakmunkás rész igaz a leírtakból

2022. ápr. 4. 01:53
 6/30 A kérdező kommentje:

3: igen, én sem értem ezt, úgy mondják, hogy mennek, mintha bárki elsírná ettől magát.

Aki egyébként szimplán a regnáló kormány miatt szereti vagy nem szereti a hazáját, az valamit nagyon nem ért a hazaszeretet fogalmából.

2022. ápr. 4. 01:56
 7/30 anonim ***** válasza:
59%
#4 Pusztán azért, mert transznemű vagyok, és szeretnék nemet váltani hivatalosan is, aminek a lehetőségét pont a Fidesz törölte el 2020/3-ban? Mesélj akkor milyen intelligenciaszinttel kellene rendelkeznem.
2022. ápr. 4. 01:56
 8/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem fenyegetés inkább egy érzés, miután már legalább másodszor konstatáltuk, hogy marad az állóvíz, magyarul a diktatúra és lopás a köbön.

Legalábbis nekem ez és a 2018-as választási eredmény volt az, ami már sok volt. Addig még azt tudtam mondani, hogy kellett idő a fidesznek, hogy beletanuljon, és jobb irányba vigye az országot, mert egy 4 év az édes kevés. De nekik már sokszor 4 alatt kellett volna bizonyítaniuk, és nem tették, nem teszik.

Ha most nyert volna Márki-Zay... igazából ezen el sem gondolkodtam, mert a köröttem lévő nagyhangú üresfejűek többségének véleményéből leszűrtem, hogy országos szinten is marad a fidesz. Éppen csak az lett volna nagyon üdvös, ha meg sem közelítik a 2/3-ot. Akkor alaposabb döntéshozatalok lettek volna jövőben, így meg marad ez a szenny, ami van.

Ami fejlesztés és jó dolog az elmúlt időkben történt, azok uniós pénzekből vannak, fidesztől független...

Ami súlyos, hogy túl azon, hogy maguknak, családjuknak, ismerőseiknek lopnak minden lehetséges módon, hülyeségekre pazarolnak közpénzekből. Stadionoktól elkezdve a CSOK, és hasonló gyerekcsináltató díjak, a normális dolgozó emberek meg folyamatosan szegényednek el, a bérek nem nőnek, se a megtakarítások kamatai, de az árak ezerrel.

Orvoshoz menni? ?????? KOmolyan, az egészségügy teljesen tönkre van téve, és már ott is fizetni kell sokmindenért!

Segélyből élés hol szűnt meg??? Csak át lett nevezve, csinálsz pár kölköt, kapsz sok ingyenmillát, amit gyakorlatilag más adófizetőktől vesznek el...

Biztonság pedig nincs... Semmilyen értelemben.

Diktatúra van, és ez valószínűleg egyre durvább lesz.

Szóval nem fenyegetőzés ez. Hanem amolyan hányinger, masszív csalódottság, ilyesmi.

2022. ápr. 4. 02:06
 9/30 anonim ***** válasza:
85%
És ez neketek jó hír? Hogy csomó magyar már most is külföldön van? Ti ennek örültök? Hol vagytok ti nemzetiek? 😃
2022. ápr. 4. 02:12
 10/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem nemzetiek, buta birka nép akiket meglopnak és még éljeneznek is hozzá.
2022. ápr. 4. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!