Miért fenyegetnek minden Fidesz győzelem után emberek azzal, hogy elhagyják az országot?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mit vártak Márki-Zaytól, amit a Fidesz most szerintük nem csinál meg, és miért olyan élhetetlen számukra ez az ország túl azon, hogy el kell viselniük Orbán hangját, látványát még nagyon sok ideig? Az országban stabilitás van, aki akar dolgozik, az elmaradott vidéki részeken is nagyrészt megszűnt a segélyből élés, mindenki boldogul. Egy szakmunkás 8 általánossal sokszor jobban keres, mint egy diplomás (most újítottam fel egy kis fürdőt, munkadíj 360.000).
Értem, hogy korrupt a kormány, de kit érdekel, ha közben biztonságot teremt?
2022. ápr. 4. 01:45
21/30 anonim válasza:
úgyis kitalálja, hogy ő minimum 5 diplomás mérnök, 10 nyelven beszél, és nettó 800+ keres :D úgyis csak fújják a saját hülyeségüket, hiába dugsz az orruk alá bármit, kitalálják, hogy ezt is a gyíkemberek meg az gyúúúcsánymzpsorosmigránsok találták ki. ha kicsesznek az eu-ból, az is az eu hibája lesz, és még el is hiszik, hogy milyen jó nekünk, hogy létrehozhatjuk az új szovjetuniót
22/30 anonim válasza:
El kell fogadni a választás eredményét.
23/30 anonim válasza:
Szerintem meg pont azért tartunk itt, mert mindig mindent elfogadunk. Kesergünk egy sort, elküldjük a fityeszeseket a p*csába a fórumokon, aztán ennyi, beletörődünk.
24/30 anonim válasza:
#23 mindenki a saját szerencséjének a kovácsa
25/30 A kérdező kommentje:
23: ahogy demokráciában szokás.
2022. ápr. 6. 10:25
26/30 anonim válasza:
szerintem te nem vagy tisztában a demokrácia fogalmával. ez itt már régen nem az
27/30 A kérdező kommentje:
26: még a példaképed is elismerte (meg az ellenzékben mindenki), hogy ezt az eredményt nem lejetett pusztán csalással elérni, ez sajnos valódi eredmény. De ringasd csak magad az álomvilágban, hogy ti vagytok a csendes többség. Majd 2026-ban felriadsz újra.
2022. ápr. 6. 14:45
28/30 anonim válasza:
Ne aggódj, nem várom meg itt a 26ot.
Az egész választási rendszer alapjaiban rossz, de ezt neked el sem kezdem magyarázni, ennek megértéséhez 2 agysejtnél többre lesz szükség
29/30 A kérdező kommentje:
28: ha nem várnád meg már eddig sem vártad volna. 4 év múlva is itt leszel és majd írogatod a dühös kommentet, hogy most aztán tényleg mész. De aki megy, az nem beszél, hanem indul.
2022. ápr. 6. 16:43
30/30 anonim válasza:
Esetleg abba bele sem gondolsz, hogy 4 évvel ezelőtt még az alapszakos diplomámat csináltam? Most meg a mestert? És csak mindezek UTÁN szándékoztam indulni? Bár értem, hogy miért is nem fordult meg a fejedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!