Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fenyegetnek minden...

Miért fenyegetnek minden Fidesz győzelem után emberek azzal, hogy elhagyják az országot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mit vártak Márki-Zaytól, amit a Fidesz most szerintük nem csinál meg, és miért olyan élhetetlen számukra ez az ország túl azon, hogy el kell viselniük Orbán hangját, látványát még nagyon sok ideig? Az országban stabilitás van, aki akar dolgozik, az elmaradott vidéki részeken is nagyrészt megszűnt a segélyből élés, mindenki boldogul. Egy szakmunkás 8 általánossal sokszor jobban keres, mint egy diplomás (most újítottam fel egy kis fürdőt, munkadíj 360.000).

Értem, hogy korrupt a kormány, de kit érdekel, ha közben biztonságot teremt?

2022. ápr. 4. 01:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
Igazából senkit nem érdekel a fenyegetésük.A nemzetgazdaságban nem okoznak hiányt,pótolva lesznek ukránokkal...
2022. ápr. 4. 07:46
 12/30 anonim ***** válasza:
23%
Azért ,mert már kínjukban nem tudnak mit mondani a vereségre. Elég bántó ez.
2022. ápr. 4. 08:52
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

1. mekkora szégyen ez a kampány, amit toltak? miniferizés... mint valami degenerált elmebaj, sokat elmond az emberekről, hogy ezzel lehet megfogni őket

2. lölő és a többi semmirekellő szétlopja az országot, lassan nem tudsz semmit mondani, amihez nincs közük. téged ez nem zavar? hogy a semmiből milliárdosok, miközben az átlag ember lassan 1000-ért vesz kenyeret? vagy már olyan magasan van az ingerküszöb, hogy fel sem tűnik? vagy azzal nyugtatod magad, hogy jajj mindegyik lop, egyik sem lenne jobb...??

3. aki meg nem akar gyerket, az dögöljön meg? azokat nem kell támogatni?+ a CSOK be van épülve a házak áraiba, SEMMIVEL nem veszed olcsóbban, ez csak egy illúzió. szerinted az átlag ember a havi 200ból mikor tudja megengedni magának a 60+ millós lakást? vagy akkor költözzön vidékre, és utazgasson nap 3 órát munkába, semmi élete ne legyen, csak szorgos kis hangyaként működjön, akinek szerencsére nincs ideje gondolkodnia azon, hogy milyen szar is az élete? persze eladósodsz életed végéig, semmi baj. a 3 gyereket meg ugye fel is kell nevelni, ami közel sem akkora buli pénzügyileg, hiába van házad, ha mellé havi 200at keresel. sok szerencsétlen azt hiszi, mekkora bizniszt csinál, látom én is, ismerjük egymást 2 hónapja, nem baj, kell a ház, jöjjön a gyerek, aztán 1 múlva válnak, visszafizetni meg nem tudják a pénzt. együtt maradnak, újabb szar házasság, alkoholizmus, asszonyverés... természetesen ezek mindennaposak

4. nem zavar, hogy a nők mint valami 100ad rangú állampolgárok léteznek? mennyéééé szűűlniii meg a konyhába!! itt visszafelé forog az idő? persze ha szülsz, senki nem akar alkalmazni(mintha apuka nem létezne), ha nem szülsz nem is vagy nő

5. szegényebb rétegek helyzete egyre romlik, leszakadóban van mégjobban az a réteg, magyarország az unió egyik LEGSZEGÉNYEBB országa

6. putyin körbesz*pkodása, és még szúrjunk oda az ukrán háborúban álló elnöknek is, aki éppen az országáért küzd

7. pedofil, összevissza k*rvázó, kokózó, homoszexuális párttagok, természetesen következmények nélkül, és ennek ellenére tolják a keresztényi szar maszlagot, meg a melegellenességet, ha ennyire verik a mellüket a kereszténységre, akkor talán a bibliát is fograthatnák, mert szerintem még a legalapabb 10 parancsolat minden tagját megsértik

8. covid alatti baromságok, logikátlan lezárások, persze a csókosok közebn utazgattak jobbra balra a világban

9. 2020ban (azt hiszem) az egyik legkorruptabb ország lettünk

10. egészségügy, oktatás helyzete? tanári bérek? minek fizetek TB-t? azért hogy fél év múlva talán fogadni is tudnak? de még a wc papírt is vihetem magammal? lassan meg is műthetem magam

11. a forint lassan 500, semmi baj

12. oroszbarát kormányzás, nyugattól való leszakadás

13. amikor bevezették a közmunkaprogramot, sorra rúgták ki a munkásokat, és vették fel helyette a közmunkásokat fele fizuért (aztán ment a csodálkozás, hogy milyen minőségű a munka, és hogy nem akarják megváltani a világot)

14. polt petya?

15. stadionok ész nélküli építése, a kétballábas focisták milliós fizetése?

16. vitya évek óta nem áll ki vitatkozni senkivel, ez miniszterelnök?

17. a mol vezérigazgatója körözött bűnöző horvátországban...nokomment

18. elios-botrány?

19. ceu ügye?

20. letelepedési kötvények?

21. Pegasus-botrány?

áhh nem is folytatom, szerintem eláshatjuk magunkat

2022. ápr. 4. 10:26
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

“Aki egyébként szimplán a regnáló kormány miatt szereti vagy nem szereti a hazáját, az valamit nagyon nem ért a hazaszeretet fogalmából.“

Brüsszel: elfogadják, hogy innentől megvonható minden EU-s forrás a korrupcióra hivatkozva.

Minden tudó magyar nép: megszavazza Európa bizonyítottan szinte legkorruptabb kormányát.

Nekem ez a hazaszeretettel elég nehezen összeegyeztethető, de ti tudjátok. Bocs, ha valaki nem akar olyanokkal a porban vergődni akiknek egy kiló húst jelentett a haza.

2022. ápr. 4. 18:43
 15/30 A kérdező kommentje:
14 - az hogy függ össze a hazaszerettel, hogy külföldi állampolgárok által megtermelt pénzre ácsingózunk?
2022. ápr. 4. 19:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem akarok Trianoni békeszerződés lenni a reményeid Magyar Királyságában, de azok a pénzek tartják fel azt, amit te most fú de nagy jólétnek nevezel.

Hátrafele nyilazásból sajna nem nagyon tudnánk ma már gazdaságot futtatni. De ezt hamarosan úgyis megtapasztaljátok ti is.

2022. ápr. 4. 20:14
 17/30 A kérdező kommentje:

16 figyuka, megnyutatlak, hamar nálunk lesz az a pénz.

Azt csak ate libbant, orbngyűlölő agyad gondolja, hogy az EU-s pénz az valami könyöradomány, amit a szerencsétlen magyarok kapnak a drága nyugat jóvoltából. Az EU egy gazdasági közösség, minden nyugati országnak ugyanúgy érdeke, hogy megérkezzen az a pénz hozzánk, mint nekünk. Amint benyelik a választási eredményt (nem tehetnek mást), már csörren is a kassza.

2022. ápr. 5. 03:07
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt se tudod mit jelent az eu és mire való a kohéziós alap amiből pénzt kapunk. Ez nem ingyen pénz amire ácsingózunk, hanem sokmindent vállalt érte az ország.

Például megnyitottuk a piacainkat és nem tudunk mostmár a magyar termelőket vedő vámot bevezetni.

Peldaul hagynunk kell elmenni a jólképzett es amibiciózus magyarokat külföldre menni dolgozni. Például nemet összeszerelőüzem lettünk. Ez nem ingyen pénz. 😀

2022. ápr. 5. 12:36
 19/30 A kérdező kommentje:
18 ha most ezt nekem írtad, akkor éppen velem értesz egyet.
2022. ápr. 5. 13:13
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

“16 figyuka, megnyutatlak, hamar nálunk lesz az a pénz.

Azt csak ate libbant, orbngyűlölő agyad gondolja, hogy az EU-s pénz az valami könyöradomány, amit a szerencsétlen magyarok kapnak a drága nyugat jóvoltából. Az EU egy gazdasági közösség, minden nyugati országnak ugyanúgy érdeke, hogy megérkezzen az a pénz hozzánk, mint nekünk. Amint benyelik a választási eredményt (nem tehetnek mást), már csörren is a kassza.“

Oh, wow. Erre nem számítottam igazából, teljesen szótlan vagyok. Megfogtál, bevallom. Az utolsó amire gondoltam volna, hogy majd egy 8 általánost végzett szakmunkás fog alázatra tanítani, de most itt tartunk. Elismerem, neked van igazad. Bár többen is…

Ja várj.

[link]

2022. ápr. 5. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!