Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP hogy mer beülni a Parlamen...

MZP hogy mer beülni a Parlamentbe, azok után hogy MEGFELEZTE a szavazótábort?

Figyelt kérdés
Soha ennyire kevés ember nem szavazott a baloldalra

2022. ápr. 4. 01:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha tényleg megteszi, akkor lesz valaki, akit tényleg mindenki más utálni fog ott, jó kis munkahelyi légkör lesz. XD
2022. ápr. 4. 01:06
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
MZP biztos nem ül be, mert még a saját körzetében is elpcsázták.
2022. ápr. 4. 01:06
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem csak az ő érdeme, a többieknek is kemény részük volt benne, gondolj csak Gyurcsány és Pajticskáné (vagy hogy írják le) háború pártinak hangzó megnyilvánulásaira.
2022. ápr. 4. 01:07
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

A Fidesznek csak előnyére vált MZP.

Bevallom, én azt hittem, hogy a Fidesz fizet neki, hogy járassa le az ellenzéki összefogást.

2022. ápr. 4. 01:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
2-es, beülhet, mert listán bejutott. Dönthet, hogy ogy képviselő lesz, vagy marad Hmvhely polgármestere.
2022. ápr. 4. 02:31
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
4. Mi is pont ezt beszéltük. Nem is lett volna szükség kampányra. Elég volt hogy odaállt MZP a kiváló szónoklataival 🙂
2022. ápr. 4. 14:49
 7/12 anonim válasza:
22%
4. Én is ugyanígy vagyok😂
2022. ápr. 4. 16:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A majdnem 1 millió jobbikos szavazó hiánya miatt buktak ekkorát és ez a Jobbik felelőssége, hogy nem tudta megtartani a saját szavazó bázisát. Gyurcsány pedig abban a felelős, hogy ő miatta mentek el a Jobbikos szavazók. Negyedik alkalommal se tudta ez a 6 párt legyőzni a fideszt, ideje lenne végre azon elgondolkodni hogy ezzel az ellenzéknek nevezett törpe pártokkal le lehet-e egyeltalán váltani a fideszt,

A válasz az hogy NEM és ez már nyedik alkalommal bizonyosodott be. A kormányváltás elött ellenzéket kell váltani különben 2026-ban meg lesz az ötödik kétharmad.

2022. ápr. 5. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amúgy a háborús kommunikáció elrontásában nem csak MZP volt benne, sőt.
2022. ápr. 5. 11:27
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Gyurcsány volt a fő hibás, hogy leépült a szavazótábor. Persze nem facebookon kell olvasgatni, hanem rákattanni a youtubera.

Mindehol elmondták. Márki-Zayt még le is xarták volna, de konkrétan Gyurcsány többet szerepelt a médiában, mint MZP. Jogosan hitták azt a butábbak, hogy újabb Gyurcsány kormány épül, mert ők is ezt sugározták. Mindenkitől ezt hallottam eddig.

Ha ő nem lett volna ÉS a Jobbik sem ócsárol, hanem nyomják ők is a kampányt ezerrel a saját szavazóbázisuknak (ami kb 1 millió ember), hogy de igenis mindenben képviselni fogják a Jobbik álláspontját a Parlamentben, rögtön lett volna pár százezer ember plusz az Összefogásban a Mi hazánk helyett, és máris nincs 2/3-a a Fidesznek.

2022. ápr. 5. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!