Miért van olyan sok primitív bunkó a Fideszben (és a szavazótáborában is)?
A képzetlenek tipikusan a fideszesek, itt egy 79 oldalas tanulmány erről:
"Egy több mint tízezres – koronavírus-járvány előtti – közvélemény-kutatási adatbázis alapján kialakítottunk egy olyan indikátort, amely iskolai végzettség, foglalkozási beosztás, lakóhely, etnikai hovatartozás (roma vagy nem roma), jövedelem és internethez való hozzáférés alapján rangsorolja a társadalmat, a privilegizált elittől az erőforrásokban legszegényebb underclassig. A kapott indikátor alapján azt láthatjuk, hogy a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefele haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága: a legkiszolgáltatottabbak között kiemelkedő a Fidesz népszerűsége. A tendencia igaz az egyes komponensekre is: az alacsony végzettségű, jövedelmű és vagyonú választók, fizikai munkások, falvakban élők, romák, és internethozzáféréssel nem rendelkezőek az átlagnál számottevően nagyobb arányban kormánypártiak. "
6
Már bocs, de azt írják magukról azok akik ezt a "tanulmányt" készítették, hogy "elfogultságtól mentesek vagyunk". Ehhez képest dugig van a "tanulmányuk" ballib portálokra mutató linkekkel (pl 444), amely portálok teljesen elfogultak.
Kérdezőke, lehet én csak egy primitív bunkó vagyok, de te meg egy megkeseredett, szánalmas nyomorék vagy, így, vasárnap délelőtt.
Na mentem ténykedni, van jobb dolgom is, mint fideszesként gyűlölködni...:D
6
Még annyit hozzátennék, hogy a "sajtómegjelenések" fül alatt csak és kizárólag ballib portálok vannak. Ennyit erről a hiteles és elfogulatlan "tanulmányról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!