Sajnos a Fidesz szavazó tábora gerincét a szakma nélküli, nyelvet nem beszélő vidékiek adják, kis falvakban közmunkán élnek. Ezért kellett a választó kerületeket átszervezni, hogy a Fidesz kevesebb szavazattal is többségbe kerüljön. Náluk a kormány média agy mosása valóban sikeres.
2022. febr. 2. 04:00
4/18 anonim válasza:
Egyre többen, hisz a vidék embereit magukévá tették, ott meg csak ilyen kaliberű, 'sok nyelven beszélő:):)' véglények élnek, miint valami pasák.
2022. febr. 2. 04:28
5/18 anonim válasza:
Vidéken élek, három nyelvet beszélek ebből kettő nyelvet anyanyelvi szinten, felvilágosult, tanult ember vagyok. Ausztralian kívűl minden földrészen voltam vagy turistaként vagy ott dolgoztam.
A Fidesz-re fogok szavazni.
2022. febr. 2. 06:01
6/18 anonim válasza:
Én csak 2 nyelvet beszélek, elég sok földrészen jártam bár leginkább munka miatt, a fideszre fogok szavazni, sajnos a jelenlegi ellenzék még ellenzéknek is alkalmatlan.
Úgyhogy csak a várás marad, a várás egy megfelelő kormányra.
2022. febr. 2. 06:04
7/18 anonim válasza:
Én beszélek magyarul, héberül (ezek anyanyelvi szinten), angol felsőfok, német olyan középfok, 2 diplomám van, Budapesten lakok, éltem külföldön is egy országban.
A Fideszre fogok szavazni, mert ezt az ellenzéket teljesen kormányzás képtelennek tartom és nem akarom azt a fajta identitás vesztett degenerációt ami nyugaton van. Jah meg elvből nem szavaznék olyan koalícióra amibe a Jobbik (vagy Mi Hazánk) benne van.
2022. febr. 2. 06:25
8/18 anonim válasza:
Millióból egy. A fidesz a legsötétebb csöcselék szavazataira vár. Az agyonverek mindenkit, a mecs elött, közben, és után szinvonalú emberek szavazataira hajt.
2022. febr. 2. 06:26
9/18 anonim válasza:
Rühes fidesz.
2022. febr. 2. 06:53
10/18 anonim válasza:
Azért ne nagyon vegyük készpénznek ezeket a beírásokat, hogy három nyelvet beszélek, és bejártam a világot, mert ezeket egy 8 osztályos fideszaktivista is beírhatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!