Mennyi lehet az ilyen intelligens, soknyelven beszélő és világot látott szavazók száma országosan akik a Fidesz szavazótáborának magját alkotják?
Hogy adhatják a Fidesz szavazóbázisának gerincét a közmunkán élők, mikor van 2,8millió Fidesz szavazó és kb. 100ezer közmunkás?
Na ebből a gondolatmenetből kalkuláljam ki, én mi vagyok...:D
Mint az utóbbi 22 évben, most sem megyek el szavazni. :D
Azonkívül hülye vagyok, mint a s.gg.
Minden máshoz, ami nem gépjármű, általános elektronika.:) (még ez se 100-as)
Ha valaki magát tanult embernek vallva szavaz a FIDESZre, az csupán a mindenkori oktatásunk bukását jelzi. Komcsik vagytok ti valójában, Orbán elvtárs meg a gazdátok. A politika, amit folytat társadalmi szinten populista, gazdasági szinten meg megközelítőleg sem jobboldali. Szóval üdv a "régi" rendszerben, ami valójában sosem lett leváltva.
Egy gondolat: nap mint nap több nyelvet beszélő, értelmiségiek között vagyok, munkatársaim, barátaim. Egyet tudok aki Fideszes, ő mondta azt is, hogy az oltás megváltoztatja a DNS-t és ez a vírus egy kamu. Egy családtag van még aki Fideszes, sosem hallott a FUDAN egyetemről, Kazahsztánról, fingja sincs mi köze MO-nak a NATO-hoz...viszont cserébe hisz a homeopátiában. Ez a színvonal összefoglalva. Ez számomra mindent elárul a szavazóikról.
És inkább törjön le a kezem tőből, mint hogy valaha is a FIDESZre szavazzak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!