Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi lehet az ilyen intellig...

Mennyi lehet az ilyen intelligens, soknyelven beszélő és világot látott szavazók száma országosan akik a Fidesz szavazótáborának magját alkotják?

2022. febr. 2. 02:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Sok jó ember szavaz a fideszre.

https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs

2022. febr. 2. 07:29
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Hogy adhatják a Fidesz szavazóbázisának gerincét a közmunkán élők, mikor van 2,8millió Fidesz szavazó és kb. 100ezer közmunkás?

2022. febr. 2. 07:32
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Na ebből a gondolatmenetből kalkuláljam ki, én mi vagyok...:D

Mint az utóbbi 22 évben, most sem megyek el szavazni. :D

Azonkívül hülye vagyok, mint a s.gg.

Minden máshoz, ami nem gépjármű, általános elektronika.:) (még ez se 100-as)

2022. febr. 2. 07:40
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 mondjuk az sem mindegy hogy mennyire értesz a gépjárművekhez meg az elektronikához. Nem kell mindenkinek mindenhez érteni.
2022. febr. 2. 09:12
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Ha valaki magát tanult embernek vallva szavaz a FIDESZre, az csupán a mindenkori oktatásunk bukását jelzi. Komcsik vagytok ti valójában, Orbán elvtárs meg a gazdátok. A politika, amit folytat társadalmi szinten populista, gazdasági szinten meg megközelítőleg sem jobboldali. Szóval üdv a "régi" rendszerben, ami valójában sosem lett leváltva.

Egy gondolat: nap mint nap több nyelvet beszélő, értelmiségiek között vagyok, munkatársaim, barátaim. Egyet tudok aki Fideszes, ő mondta azt is, hogy az oltás megváltoztatja a DNS-t és ez a vírus egy kamu. Egy családtag van még aki Fideszes, sosem hallott a FUDAN egyetemről, Kazahsztánról, fingja sincs mi köze MO-nak a NATO-hoz...viszont cserébe hisz a homeopátiában. Ez a színvonal összefoglalva. Ez számomra mindent elárul a szavazóikról.

És inkább törjön le a kezem tőből, mint hogy valaha is a FIDESZre szavazzak.

2022. febr. 2. 09:50
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
15# Mondjuk talán nem az ismerőseidből kéne leáltalánosítani minden választatót az országban, nem? De gondolom magadat az intellektualitás és intelligencia magas rangú képviselőjének gondolod ezután is.
2022. febr. 2. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
Minden közvélemény kutatás azt támasztja alá, amit magam is tapasztalok. És igen, annak tartom magam, ez után is.
2022. febr. 2. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Meglepően sok, de persze eltörpül a cigányság mellett. A városomban az orvos is az, tele van zsetonnal, gondolom ezért tamogatja. Meg van pár rokonom, akiknek felsőfokú végzettsége van, 2-3 nyelvet beszélnek, nyugati országokban élnek. Ők nem tudom miért.
2022. febr. 2. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!