Még mindig van aki hisz a Fidesznek?
A fidesznek nincsenek elvei,nincs elvhű politizálás.
Nagyon egyszerű az egész 4 évente van választás, választások előtt van egy kis pénzosztogatás a népnek, választások előtt tele plakátolják az országot,jól megfélemlítve mindenkit.( Legyen az háború, migráció, Brüsszel stb).
És az egyszerű megrémitett választópolgár elhiszi,annyira megijed,hogy leszavaz a fideszre.
Még csak nem is kell szekta hívő fideszesnek lennie.
Ezeket szépen összeszedted, ellenben lehet másnap reggelig sorolni a továbbiakat, de akkor keveset is mondtam. Pár hónapja az egyik azt állította, hogy nagyon fontos volt a stadionok megépítése, mert rengeteg pénzt hoz Magyarországnak és 1 futball mérkőzés visszahozza az árát. Azzal nincs tisztába az ilyen: 1. mennyibe került, 2. nem a Real Madrid játszik benne 100.000 nézővel 2-3 hetente, 3. milyen kib**zott sokba kerül a karbantartása, 4. mennyi pénzbe kerül az üzemeltetése. A kórházak állapotáról nem tudsz velük beszélni, mert, ha egy fideszes bekerül egy banális problémával és ellátják. Azt látja minden rendben van, arról nincs fogalma viszont, hogy hitelből üzemel. Eleve nagyon sok helyen egy lerúgott eü épületek vannak, ami a szocializmus hagyatéka, de ezt tovább sikerült fokozni. Én nem állítom azt, hogy nem épült új, csak épp a nagyszerű vezetésnek a csupán 200 milliárd forintnyi adósságuk miatt sok osztály bezárt.... A kórházi koszt meg egyenesen katasztrófa, az épületek állapotával vannak összhangban. Gyurcsány idejében sem volt valami guszta, de ez mindent fölöz. Amikor bekerültem az SBO-ra szerencsére csak reggelit kaptam, de az 1 szelet párizsival a szikkadt zsemlét nem tudtam jóízűen megenni. Fel vannak háborodva az orvosok fizetésén, hogy ő miért nem kap annyit és miért mennek el... Nem érti meg, hogy aki ténylegesen a gyógyításért ment oda annak nem fog megfelelni ez a balkáni szintű ellátás, amit az emberek felé tudnak nyújtani.
Szóval ne várj a kérdéseidre választ egy fideszestől, mert úgyis megmagyaráz mindent az érvelést meg felejtsd el. Én nagyon remélem, hogy sokáig nem kell szokni ezt a rendszert, mert szerintem lassan ott tart mindenki, hogy bár Kádár rendszer lenne, mert az is jobb volt. Ha már Kádár: neki nem volt hatvanpusztai majorsága, az összvagyona nem lehetett ennyi, mint egy ilyen birtok az 1000 közül.....
Nekem keresztanyámék vérfideszesek, még békemenetre is járnak :DD
Nem tudsz velük mit csinálni. Én ha lehet kerulom a politikát amikor találkozunk. Ha elkezdenénk belemenni úgyis leordítja a fejem hogy milyen hülye vagyok pedig kb egy mondatot sem hallgat meg, befogja a fülét :Dd
3#
Na igen az a legrosszabb ő már szekta hívő.
Az a baj,hogy nem tudsz vele mit csinálni.
Szerencsére a rokonságomban igazi szekta hívő az nincs.
Olyan van aki egy kis településen él,és elmondta nekem hogy a jobb meggyőződése ellenére le szavazott az önkormányzati választáson a fideszre.
Mert,ha nem a fidesz nyert volna akkor bosszút állt volna a fidesz azon a kis településen.
Gondolok itt olyanra,hogy bezárt volna a posta,az óvodát összevonták volna egy másik településen lévő óvodával
( 15-20km-re) kellene akkor vinnie a gyerekét
Sokan vannak azok is akik lényegében "zsarolva" vannak azért szavaznak le a fideszre
Többen, mint gondolnád...
Jövőre ki is fog derülni.
Döbbenetesen sokan. Tegnap volt szerencsétlenségem 20 percet sorban állni a postán és végighallgathattam egy idős néni sirámát, hogy hiába könyörög a fiának, hogy jöjjön haza londonból, mert ott meg fog halni (háború, migránsok, stb, mint egy verset, úgy mondta fel a fidesz propagandát), de a csávó nem hajlandó és ő már aludni sem bír az idegtől. A durva az volt, hogy a postásnő még adta is alá a lovat, hogy hát igen, neki meg ausztriában élnek rokonai és az is mennyire élhetetlen...
Annyira fogtam a fejem, hogy föl sem b_szódtam rajta, hogy mennyire feltartják a sort a pofázással. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!