Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik szavazótábora nagyrés...

A jobbik szavazótábora nagyrészt most már a Mi Hazánkot támogatja?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 19:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom.
25 szavazat
1 2
 1/14 meszike91 ***** válasza:
38%
A jobbikra közel 20% szavazott 2018-ban. A mi hazánk jó ha 5%-ot össze tud hozni. Tehát nem.
2022. jan. 27. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Igen. A Mi Hazánknak simán meglesz 10-15%, mivel legutóbb már 7%-ra mérik, és mint tudjuk, a nemzeti oldalt mindig szándékosan alulmérik.
2022. jan. 27. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
2: ahhoz a fidesztől is el kellene vinni nem kevés szavazatot
2022. jan. 27. 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi fideszesek voltunk mindig, egészen mostanáig😃.

Az idén a Mi Hazánkra szavazunk. Biztos nem mi vagyunk az egyetlenek az országban.

Szerintem lesz azért meglepetés.

2022. jan. 28. 08:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ahogy az 1-es írta, a Jobbik 2018-ban 20%-ot szerzett, szóval nem feltétlenül kell. Ettől függetlenül biztos szép számmal akadnak kiábrándult fideszesek is. Szerintem most, hogy elismerték, nem az emberek egészsége, hanem a gyógyszergyárak bevétele a fontos, sokan átpártoltak.
2022. jan. 28. 08:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi hazánkra 5%ha lesz. Egész oldal tele van Fidesz és mi hazánkos trollal. Valószínű mindkettő pártnak troll katonáit rogán pénzeli
2022. jan. 31. 06:17
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Akkor Rogán biztos elkeverte valahova a számlaszámomat :D Ennyire hihetetlen, hogy van, akire nem hat a média agymosása?
2022. jan. 31. 07:56
 8/14 anonim ***** válasza:

A mihazánk valószínűleg 3%-ot érhet el a legjobb esetben, így nem kerülnek be.

"a nemzeti oldalt mindig szándékosan alulmérik"

Akkor az összefogás nem is fej-fej mellett halad, hanem jóval a fidesz előtt van? Jó tudni, bár én kétlem, hogy szándékosan alulmérnék őket.

"Ennyire hihetetlen, hogy van, akire nem hat a média agymosása?"

A mihazánkra való szavazás pont azt bizonyítja, hogy hat a média agymosása, mert pl. elhitted, hogy nem a fidesz fiókpártja, miközben kb. ez az első és legtriviálisabb megállapítás, amit tesz valaki a mihazánkkal kapcsolatban, akit nem agymosott a média.

2022. jan. 31. 08:41
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 Az összefosás minden, csak nem nemzeti. Az, hogy szerinted a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, szintén agymosottságra vall. De várom az érveket, mert azt a hozzád hasonlóktól valamiért eddig sosem kaptam.
2022. jan. 31. 12:30
 10/14 anonim ***** válasza:

"Az összefosás minden, csak nem nemzeti."

Ha a nemzetin azt értjük, hogy a nemzet érdekeit, az nemzeten belül élő személyeket értjük, akkor az összefogás és az mkkp a legnemzetibb.

Ha azt, hogy kib*szunk az emberekkel, keresztbe teszünk ott ahol tudunk, de közben üvöltözzük, hogy "NEMZET", akkor igazad van, a mihazánk és mellette a fidesz a legnemzetibb.

Nos, én az előbbi értelmezést használtam, nem az utóbbit.

"Az, hogy szerinted a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, szintén agymosottságra vall"

Mármitn az a párt, amelyik rendszerint számtalan szereplést kap a kormánysajtóban, rendszerint kapnak plakát helyeket tőlük, míg az összefogás nem, az nem a fidesz fiókpártja? :DDD

Arról a mihazánkról beszélünk, amelyik amikor bekerül a TV-be előbb szídja az ellenzéket mint a fideszt. Mondjár már olyan mihazánkos megmozdulást, ami olyan média visszhangot keltett, mint amikor mondjuk ellopják a szivárványos zászlót a városházáról.

Ezek a kis tüntetések semmik, lemossák az ellenzéki tüntetésekkel együtt, hogy nem történt semmi. Ténylegesen jelentős megmozdulást mondj.

Ja, hogy olyan nincs. Akkor érezhető, hogy kikkel szemben lépnek fel ténylegesen a mihazánkosok.

És akkor ne is beszéljünk arról, hogy a fidesznek volt érdeke, hogy egy magánál jobbrább lévő párt létezzen, mivel a fidesz korábban arra épített, hogy ő az egyetlen jobboldali választás, mivel a jobbik szélsőjobb volt.

"De várom az érveket, mert azt a hozzád hasonlóktól valamiért eddig sosem kaptam."

Felteszem csak nem sikerült felfognod az érveket.

Nyilván nem ismeri el a mihazánk, hogy fidesszel van, mivel céljuk, hogy tényleg úgy jelenjenek meg, mitn a fidesz alternatívája is, de amíg többet szídod az ellenzéket, akinek nincs hatalma, a kormánynál, akinek korlátlan van, addig egyértelmű, hogy ki mellett állsz.

2022. jan. 31. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!