A jobbik szavazótábora nagyrészt most már a Mi Hazánkot támogatja?
Mi fideszesek voltunk mindig, egészen mostanáig😃.
Az idén a Mi Hazánkra szavazunk. Biztos nem mi vagyunk az egyetlenek az országban.
Szerintem lesz azért meglepetés.
A mihazánk valószínűleg 3%-ot érhet el a legjobb esetben, így nem kerülnek be.
"a nemzeti oldalt mindig szándékosan alulmérik"
Akkor az összefogás nem is fej-fej mellett halad, hanem jóval a fidesz előtt van? Jó tudni, bár én kétlem, hogy szándékosan alulmérnék őket.
"Ennyire hihetetlen, hogy van, akire nem hat a média agymosása?"
A mihazánkra való szavazás pont azt bizonyítja, hogy hat a média agymosása, mert pl. elhitted, hogy nem a fidesz fiókpártja, miközben kb. ez az első és legtriviálisabb megállapítás, amit tesz valaki a mihazánkkal kapcsolatban, akit nem agymosott a média.
"Az összefosás minden, csak nem nemzeti."
Ha a nemzetin azt értjük, hogy a nemzet érdekeit, az nemzeten belül élő személyeket értjük, akkor az összefogás és az mkkp a legnemzetibb.
Ha azt, hogy kib*szunk az emberekkel, keresztbe teszünk ott ahol tudunk, de közben üvöltözzük, hogy "NEMZET", akkor igazad van, a mihazánk és mellette a fidesz a legnemzetibb.
Nos, én az előbbi értelmezést használtam, nem az utóbbit.
"Az, hogy szerinted a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, szintén agymosottságra vall"
Mármitn az a párt, amelyik rendszerint számtalan szereplést kap a kormánysajtóban, rendszerint kapnak plakát helyeket tőlük, míg az összefogás nem, az nem a fidesz fiókpártja? :DDD
Arról a mihazánkról beszélünk, amelyik amikor bekerül a TV-be előbb szídja az ellenzéket mint a fideszt. Mondjár már olyan mihazánkos megmozdulást, ami olyan média visszhangot keltett, mint amikor mondjuk ellopják a szivárványos zászlót a városházáról.
Ezek a kis tüntetések semmik, lemossák az ellenzéki tüntetésekkel együtt, hogy nem történt semmi. Ténylegesen jelentős megmozdulást mondj.
Ja, hogy olyan nincs. Akkor érezhető, hogy kikkel szemben lépnek fel ténylegesen a mihazánkosok.
És akkor ne is beszéljünk arról, hogy a fidesznek volt érdeke, hogy egy magánál jobbrább lévő párt létezzen, mivel a fidesz korábban arra épített, hogy ő az egyetlen jobboldali választás, mivel a jobbik szélsőjobb volt.
"De várom az érveket, mert azt a hozzád hasonlóktól valamiért eddig sosem kaptam."
Felteszem csak nem sikerült felfognod az érveket.
Nyilván nem ismeri el a mihazánk, hogy fidesszel van, mivel céljuk, hogy tényleg úgy jelenjenek meg, mitn a fidesz alternatívája is, de amíg többet szídod az ellenzéket, akinek nincs hatalma, a kormánynál, akinek korlátlan van, addig egyértelmű, hogy ki mellett állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!