Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy továbbra is Orbán...

Most, hogy továbbra is Orbán marad hatalmon, te merre költözöl?

Figyelt kérdés

Azt hittem ennél már nincs lejjebb, de mégis van. Nem akartam elhagyni ezt az országot, de úgy látszik, az élet továbbra sem fair.

A fideszes éjjenzőkre nem vagyok kíváncsi, ők lapozzanak tovább.

2022. ápr. 3. 23:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
95%
40-es, és szükség esetén Orbán Viktor is el fogja rendelni.
2022. ápr. 5. 14:00
 42/43 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a legtöbb ilyen nem fog elköltözni csak hőbörög, ami egyébként érthető, csak felesleges májerkedés. Én is utálom a fide$z maffiát, de azért mert megint nyertek még nem fogok elköltözni. Ha mondjuk már ott tartanánk mint Oroszország most, hogy lényegében egyáltalán nincs jogállamiság és már korlátozzák az internetet is akkor azért már elgondolkodnék a lelécelésen.
2022. máj. 4. 20:38
 43/43 anonim ***** válasza:
0%
Én örülök a választási eredménynek,de költözöm pár kilométerre,mert kis falumban már csak Grófót hallok tágundnaht,én meg inkább Eddás,Kalapácsos,Erikás vok.Sajnálom,szép falum sedóchair lett.
2022. máj. 13. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!