Most, hogy továbbra is Orbán marad hatalmon, te merre költözöl?
Figyelt kérdés
Azt hittem ennél már nincs lejjebb, de mégis van. Nem akartam elhagyni ezt az országot, de úgy látszik, az élet továbbra sem fair.
A fideszes éjjenzőkre nem vagyok kíváncsi, ők lapozzanak tovább.
2022. ápr. 3. 23:15
1/43 anonim válasza:
Maradok itt, és egyre jobb kedvem van.
2/43 anonim válasza:
Nem tudom. De itt nagyon nagy nyomor lesz.
3/43 anonim válasza:
Aki akar,az már holnap mehet!!! Szevasztok!!
4/43 anonim válasza:
Magyarországon maradok életem végiig.
6/43 anonim válasza:
12 éve Orbán van, aki költözni akar miatta, miért most költözne?
7/43 anonim válasza:
nem értem én sem , hogy miért ilyen ostoba a magyar....az eddigi eredmény azt mutatja, hogy itt még azt sem mondhatjuk, hogy csalásról van szó....:S hatalmas csalódás, hogy az emberek a gyűlöletkeltő propagandát választják inkább az összefogás helyett.
8/43 anonim válasza:
A magyar neprol sajnos sok mindent elmond ez a valasztas.
Egy biztos az Uniotol mar kilogunk.
9/43 anonim válasza:
7: Tévedsz, csúnyán megbukott MZP gyűlölködése és sértegetése.
10/43 anonim válasza:
Arról nem gondolkodnak el az ellenzékiek, hogy ők élnek egy alternativ univerzumban amit Gyuribácsi médiája közvetit?
Egy olyan spekuláns fizeti őket akit magyar biróság 500 millió ft pénzbüntetésre itélt az OTP-nek okozott szándékos kárért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!