Most, hogy továbbra is Orbán marad hatalmon, te merre költözöl?
Azt hittem ennél már nincs lejjebb, de mégis van. Nem akartam elhagyni ezt az országot, de úgy látszik, az élet továbbra sem fair.
A fideszes éjjenzőkre nem vagyok kíváncsi, ők lapozzanak tovább.
Engem nagyon is zavar a háború és a hazugsággyártás.
Ezért nem fogok soha azokra a ballibekre szavazni akik hadba küldenének Ukrajnába, nem szeretnék egy ukrán lövészárokban meghalni egy olyan háború miatt amihez semmi közünk. Illetve olyan bukott politikusokra sem szavazok akik elmondásuk szerint hazudtak reggel, délben és este.
Majd végre kivágjátok a Gyurcsányt és bandáját és eltakarítjátok az ellenzékből a DK-s bukott politikusokat akkor esetleg elgondolkodom azon, hogy szavazzak-e rátok.
Komolyan azt hiszed, hogy vidéken nem ismernek más pártokat?
Biztos van aki ismer, de csak nézz már rtl riportot amiben megkerdezik őket. A többség szavazott rájuk akik ott laknak.
Az mar más tészta hogy az ellenzék nem ment oda tüntetni
Márki-Zay Péterrel rengeteg interjú van youtubeon, és mindenhol elmondta, hogy mekkora hoax, hogy ő a Fideszesek szerint küldené harcolni a magyar férfiakat.
Azt mondta, hogy HA a NATO minden tagjának előírja a háborút, akkor a jelenleg is KATONAKÉNT dolgozó férfiakat kell küldeniük. Vagy pedig állhatunk Oroszország mellé és a nyugat bombáz szét minket, kibaxva minden szövetségből. Nem is tudom, én inkább maradnék és harcolnék az USA, vagy Németország, vagy Anglia mellett, semmint hogy segítsek orosz vagy kínai világbirodalmat felépíteni. :)
#38: "nincs is hadkozelezettseg itthon"
Jelenleg nincs. De azért szükség esetén el lehet rendelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!