Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy továbbra is Orbán...

Most, hogy továbbra is Orbán marad hatalmon, te merre költözöl?

Figyelt kérdés

Azt hittem ennél már nincs lejjebb, de mégis van. Nem akartam elhagyni ezt az országot, de úgy látszik, az élet továbbra sem fair.

A fideszes éjjenzőkre nem vagyok kíváncsi, ők lapozzanak tovább.

2022. ápr. 3. 23:15
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Tehát azért, mert egyvalaki Hollandiában a Mi Hazánkra szavazott, azt egy elég erős érvnek tartod? Komolyan? Meg hogy jön ide az LMBTQ? Én nem bírom elviselni a korrupciót, a Putyin faszának leszopását, és akkor jöttök ezzel, hogy mert nekünk az a célunk, hogy minden óvodásból ellenkező neműt csináljunk. Komolyan mondom, az emberiség szégyene.
2022. ápr. 4. 10:47
 32/43 A kérdező kommentje:
Fel nem foghatom, milyen lelkivilágú ember lehet az, akinek a legnagyobb problémája, ha lát egy nem hetero párt. De őt a háború, a szegénység, a hazugsággyártás nem zavarja.
2022. ápr. 4. 10:51
 33/43 anonim ***** válasza:
25%

Engem nagyon is zavar a háború és a hazugsággyártás.

Ezért nem fogok soha azokra a ballibekre szavazni akik hadba küldenének Ukrajnába, nem szeretnék egy ukrán lövészárokban meghalni egy olyan háború miatt amihez semmi közünk. Illetve olyan bukott politikusokra sem szavazok akik elmondásuk szerint hazudtak reggel, délben és este.

Majd végre kivágjátok a Gyurcsányt és bandáját és eltakarítjátok az ellenzékből a DK-s bukott politikusokat akkor esetleg elgondolkodom azon, hogy szavazzak-e rátok.

2022. ápr. 4. 13:00
 34/43 anonim ***** válasza:
79%
En inkább vidékről koltoztetnem pestre az emberek, hogy kicsit tudjanak is más pártokról nem csak a fidesz😄 lehet akkor más lett volna az állás most is
2022. ápr. 4. 13:48
 35/43 anonim ***** válasza:
8%

Komolyan azt hiszed, hogy vidéken nem ismernek más pártokat?

2022. ápr. 4. 14:06
 36/43 anonim ***** válasza:
96%

Biztos van aki ismer, de csak nézz már rtl riportot amiben megkerdezik őket. A többség szavazott rájuk akik ott laknak.

Az mar más tészta hogy az ellenzék nem ment oda tüntetni

2022. ápr. 4. 14:10
 37/43 A kérdező kommentje:
#33: Tény, hogy ma Magyarországon nem olyan az ellenzék, ami elvárható lenne. De ha te komolyan elhiszed azt, hogy ha az ellenzék nyert volna, akkor ma minden hadköteles korú férfinak Ukrajnába kellett volna menni harcolni, azzal nem tudok mit kezdeni.
2022. ápr. 4. 14:18
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lenne, nincs is hadkozelezettseg itthon. Ergo ilyen nem fog történni se mist se semmikor
2022. ápr. 4. 14:26
 39/43 anonim ***** válasza:
90%

Márki-Zay Péterrel rengeteg interjú van youtubeon, és mindenhol elmondta, hogy mekkora hoax, hogy ő a Fideszesek szerint küldené harcolni a magyar férfiakat.

Azt mondta, hogy HA a NATO minden tagjának előírja a háborút, akkor a jelenleg is KATONAKÉNT dolgozó férfiakat kell küldeniük. Vagy pedig állhatunk Oroszország mellé és a nyugat bombáz szét minket, kibaxva minden szövetségből. Nem is tudom, én inkább maradnék és harcolnék az USA, vagy Németország, vagy Anglia mellett, semmint hogy segítsek orosz vagy kínai világbirodalmat felépíteni. :)

2022. ápr. 4. 15:34
 40/43 anonim ***** válasza:
36%

#38: "nincs is hadkozelezettseg itthon"

Jelenleg nincs. De azért szükség esetén el lehet rendelni:

[link]

2022. ápr. 5. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!