Mintha ugyanez lett volna 4 és 8 éve is hogy jajj most költözni kell vége mindennek, aztán valahogy mégsem.
2022. ápr. 4. 00:02
22/43 anonim válasza:
22
De Orbán a győzelmi beszédében végig az EU-t szidta. Szerinted meddig tűrik még? A kéz, ami enni ad? 😊 Putyintól soha nem fogunk Uniós pénzeket kapni, se semmilyet.
Ahol csak fejlesztési plakátot látsz, minden az áll, Európai Uniós forrásokból. Puszi.
2022. ápr. 4. 00:03
23/43 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as: Kérlek szépen, én 22 éves vagyok. Most kicsit több esélyem van elköltözni, mint 4 meg 8 évvel ezelőtt volt. :)
2022. ápr. 4. 00:08
24/43 anonim válasza:
Én nem konkrétan rád írtam ezt most, hanem hogy akkori években is ez ment, hogy most költözni kell mert így meg úgy, aztán valahogy mégsem ez lett, sőt inkább fordult a dolog és egyre kevesebben költöztek ki.
2022. ápr. 4. 00:11
25/43 anonim válasza:
24: azért kell az EU-t szidni, mert Putyin se szereti őket, Orbán meg fél még Putyin ellen szólni. De Ursula és Orbán kapcsolata jó.
2022. ápr. 4. 00:23
26/43 MolotovPunk válasza:
Maradok. Budapest hazámban 2/3-os baloldali győzelem lett. Azért picit szomorú vagyok, hogy az MKKP nem jutott be a parlamentbe.
2022. ápr. 4. 01:22
27/43 anonim válasza:
26,De éppen hogy ez lett. Hányan mentek el? Hányan? És hidd el hogy az megy el, akiben van spiritusz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!