Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy továbbra is Orbán...

Most, hogy továbbra is Orbán marad hatalmon, te merre költözöl?

Figyelt kérdés

Azt hittem ennél már nincs lejjebb, de mégis van. Nem akartam elhagyni ezt az országot, de úgy látszik, az élet továbbra sem fair.

A fideszes éjjenzőkre nem vagyok kíváncsi, ők lapozzanak tovább.

2022. ápr. 3. 23:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Jó munkahelyem van úgyhogy nem megyek sehová. De nem a fidesznek köszönhető, hanem saját magamnak. Engem csak a sok hazugság zavar amit nyomnak. :)
2022. ápr. 3. 23:21
 12/43 anonim ***** válasza:
29%
2022. ápr. 3. 23:22
 13/43 anonim ***** válasza:
69%
Hogy a magyar emberek tényleg ennyire ostobak😃 idén szavaztam először, de igazán nagy csalódás volt már most😄 valahogy nem ezt vártam mikor hónapok óta 100bol 2 ember mondta hogy Fideszre fog szavazni
2022. ápr. 3. 23:23
 14/43 anonim ***** válasza:
65%
Jó ez az ország, dehogy megyek. Nem vagyok fideszes, számomra semlegesek, külföld meg még nagyobb fertő, az ismerőseim akik kiköltöztek sorra jönnek haza.
2022. ápr. 3. 23:28
 15/43 anonim ***** válasza:
64%
Befejezzük az egyetemet barátokkal, párommal, az úticél egyelőre nem tiszta. Szóba jött Ausztria, Svédország, Dánia, Hollandia... van még 1 évünk eldönteni. Akik a Fideszre szavaztak, megérdemlik azt a Magyarországot, amit a Fidesz kreált, nektek kívánom, hogy boldogan éljetek a buborékotokban! De amikor majd kipukkan ez a buborék, és rájöttök a valóságra, álljatok fel a lábatokra és hozzátok vissza az országot trágyából, amibe löktétek, mert más nem lesz itt, aki megteszi ezt helyettetek!
2022. ápr. 3. 23:29
 16/43 anonim ***** válasza:
15%
Magyarország a hazám!! Ha értik ezt a ballibernyákok...🇭🇺🧡🇭🇺
2022. ápr. 3. 23:36
 17/43 anonim ***** válasza:
73%

12 év alatt nem csináltak semmit. Konkrétan semmit. Tervük sem volt, mit fognak a további 4 évben csinálni. Tanári fizetés, közszolgák bérezése, rendőrök, ápolók fizetése. Környezetvédelmi Min. szétbombázása, mértéktelen korrupció, kórházak állapota ugyanolyan mint 12 éve. Semmi. Semmi nem változott. Csak Soros, Brüsszel, EU, Gyurcsány.

Ez volt a programjuk. Az uszítás.

Az összefogásnak volt programja, rengeteg Youtube csatornán kaptak lehetőséget elmondani is.

Igaza volt Marki-Zaynak. Mo.-n a vidékiek megvezethetőek, buták. Tudták ők is, hogy Pesten kívül kb semmit nem fognak behúzni, akkora volt az agymosás vidéken, 10 ezer forinttal, meg a köztévés beszédekkel, a facebookon terjedő mértéktelen kampányuktól, ahol csak a Mini Feri ment, semmi mást nem tudtak mondani kampány terv néven.

Igen, félek. Rettegek. Hogy egyszer tényleg megcsinálja, meg megcsinálják. Hogy kileszünk baxva az EU-ból. Hogy oroszok babái leszünk Nyugat-Európával szemben. Hogy megszűnnek a Nyugat-európai befektetések, az EU-pénzek. Hogy az ország még jobban csődbe megy.

Konkrétan gyomoridegem van, pedig már aludnom kellene, 4-kor kelek. De nem érzem értelmét a pihenésnek.

Azt hittem végre sikerül. Most költöztem haza külföldről. De ha Mo. kilép az EU-ból, én külföldön fogok letelepedni, vissza megyek Németországba. Nekem nincs szükségem erre a nyomásra.

2022. ápr. 3. 23:44
 18/43 A kérdező kommentje:
Innen látszik egyébként egy átlagos fideszes intelligenciaszintje, hogy ahelyett, hogy valahol alkoholmámorban úszna, helyette azokat uszítja, akik nem kérnek a mini-Putyin diktátorból és a gyűlöletkeltéséből. Istenem, mivé lett az ország.
2022. ápr. 3. 23:46
 19/43 A kérdező kommentje:
#19: Szóról szóra, mintha a saját gondolataimat olvastam volna. Konkrétan megszakad a szívem. Megkérdezhetem, miért költözél haza?
2022. ápr. 3. 23:50
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
EU tagként egész EU belföld, úgyhogy lehet ingázni, aki vágyik nyugatra is dolgozni. 2 hét itthon, 2 hét külföldön, jó pár ismerősöm csinálja. Ez a kimegyek és ott élek 20 éve volt divat, ma már elavult proli szintű szokás, max. konyhai dolgozóknak, vendéglátósoknak tudom elképzelni.
2022. ápr. 3. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!