FONTOS! Rendben vannak a választási adatok? Valami nekem nagyon nem stimmel!
Szeretném leszögezni, hogy megerősítést várok arra, hogy jól látom-e az adatokat!
Számoljunk!
5 216 424 fő szavazott ma a választáson!
22:27-kor közölt adatok szerint az országos listás szavazatok feldolgozottsága 67,29%, azaz megszámoltak 3 510 131 szavazatot.
Azonban ha összeadom a választási iroda által közölt szavaztok számát ugyanebben az időben akkor
Fidesz: 1 401 088 szavazat
Ellenzék: 852 267 szavazat
Mi Hazánk 164 441 szavazat
Az ennél kisebb eredményt pártok eredménye nincs benne, és az érvénytelen sem, de ezen szavazatok akkor is csak összesen 2 269 796 szavazat!
Hol van az 1 240 335 szavazat, ami a különbözet? Kizárt dolognak tartom, hogy ennyi legyen az érvénytelen szavazat és a kisebb pártokra (NÉP, Megoldás Mozgalomra) leadott szavazt!
Hogyan lehetséges? Hova tűnt ennyi szavazat? Valamit nagyon félreértelmezek? Ekkora eltérés végig megfigyelhető volt mióta elkezdték közölni az adatokat!
Ez most komoly?
Te jösz nekem a nagy hazafi dumával, mert bezzeg én sz@rban hagyom az országot, de mikor arról beszélek, hogy végre ténylegesen meg kellene oldani a rendszerszintű problémákat és ehhez változás kellene, akkor jösz nekem, hogy nem biztos, hogy az új politikai tömb jó lenne!
Ez most komoly?
Magyarul a Te olvasatodban minden maradjon így, mert lehet egy változás egy új politikai tömbbel lehet, hogy nem lenne jó!
De segítek! Ha minden így marad, akkor lesznek csak igazi problémák, legfőképp a fiatalok kivándorlása! (MIELŐTT BE LESZEK TAMADVA, NEM NEM A MAI ELLENZÉK ÉS NEM IS GYURCSÁNY AZ ALKALMAS ERRE!)
ERRŐL BESZÉLEK! MINDADDIG MÍG NINCS MEGÉRVE EGY TÁRSADALOM A VÁLTOZÁSRA, ADDIG AZ ATYA ÚR ISTEN SE FOG TUDNI SEGÍTENI RAJTUK!
Számomra nem azt jelenti, hogy segítsem, hogy beülök egy multihoz és fizetem az adót az államnak, más országban is tudom fizetni az adót, ahol sokkal magasabb anyagi megbecsülést kapok, hanem azt, hogy beleállok és végre alternatívát kínálok a hatalommal szemben,de eszem ágába sincs az előző hozzászólásokban kifejtett okok miatt, de nem is gondolom, hogy én lennék alkalmas erre, sőt még se közelítem, de aki alkalmas lenne rá se fog belevágni, mert öngyilkosság, ezt is kifejtettem miért!
Ha nem akarja a nemzet, hogy segíts rajta, akkor hogyan segíts? De bezzeg ha azt mondom, hogy én továbbállok, mert nem értek egyet azzal ami ebben az országban zajlik (ISMÉTLEM NEM-NEM A MAI ELLENZÉK ÉS GYURCSÁNY LENNE AZ ALTERNATÍVA!), és más országban nagyobb potenciált látok egyből le vagyok hurrogva,hogy bezzeg a diplomát jó volt, hogy fizette az állam!
ERRŐL BESZÉLEK, TE SEM AKARSZ VÁLTOZÁST! MIÉRT? MERT FÉLSZ!
NEM RAGADT BE A CAPS LOCK MEGNYUGTATLAK!
És mégis hogyan szeretnél változtatni azon ami nem jó ha nincs rá lehetőséged?
Az ország hozott ma egy döntést! Ez jelenleg ma a NÉP AKARATA. (NEM-Nem továbbra sem ragadt be, nyugi!)
Én ezzel a népakarattal nem értek egyet, és én változást szeretnék! Számukra ha ez jó, akkor egészségükre! Éljenek boldogan! Jó országépítést!
De ha én ezzel nem értek egyet, és az én jövőképemmel nem azonos akkor ne én legyek már a mocskos aki "xarban" hagyja az országot, mert azt mondom, hogy továbbállok. Ezután felhívtam a figyelmet, hogy a fiatalok körében elég magas az így gondolkodó aránya és már a későbbiekben lehet késő lesz változtatni! Egyébként nemzeten belül aki nem látja azt, hogy mennyire megy a gyűlölködés az vak vagy hazudik. Állandóan valakit utalni kell, fröcsögni kell, irigykedni kell a másikra és mások véleményét nem elfogadni!
De Te jössz azzal, hogy könnyebb sz@rban hagyni az országot?
Mégis mit kellene csinálnom?
Kifejtettem hosszan erről a véleményem, miért nem lesz tényleges változás míg az emberek nem akarják!
Mi nem érthető ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!