Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FONTOS! Rendben vannak a...

FONTOS! Rendben vannak a választási adatok? Valami nekem nagyon nem stimmel!

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, hogy megerősítést várok arra, hogy jól látom-e az adatokat!

Számoljunk!

5 216 424 fő szavazott ma a választáson!

22:27-kor közölt adatok szerint az országos listás szavazatok feldolgozottsága 67,29%, azaz megszámoltak 3 510 131 szavazatot.

Azonban ha összeadom a választási iroda által közölt szavaztok számát ugyanebben az időben akkor

Fidesz: 1 401 088 szavazat

Ellenzék: 852 267 szavazat

Mi Hazánk 164 441 szavazat

Az ennél kisebb eredményt pártok eredménye nincs benne, és az érvénytelen sem, de ezen szavazatok akkor is csak összesen 2 269 796 szavazat!

Hol van az 1 240 335 szavazat, ami a különbözet? Kizárt dolognak tartom, hogy ennyi legyen az érvénytelen szavazat és a kisebb pártokra (NÉP, Megoldás Mozgalomra) leadott szavazt!

Hogyan lehetséges? Hova tűnt ennyi szavazat? Valamit nagyon félreértelmezek? Ekkora eltérés végig megfigyelhető volt mióta elkezdték közölni az adatokat!

2022. ápr. 3. 23:14
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

"erre azért jó volt"

Az állampolgár meg jó arra, hogy fizesse az adót, amiből aztán semmit nem kap vissza.

2022. ápr. 4. 00:58
 42/53 A kérdező kommentje:

Nem volt választásom melyik országba szülessek! De melyikben akarom leélni az életem azt nem más fogja megmondani! "Illik" igen sok mindent illik mégsem úgy történik. De mielőtt személy szerint betámadsz ha lenne róla hivatalos statisztika meglepődnél mekkora arányban hagyják el az országot a friss diplomások!

Ha eddig nem tetted volna kérdezd meg a fiatal ismerőseid, hogy Magyarországon képzelik-e el a jövőjüket! Meg fogsz döbbeni mennyien fognak nemmel válaszolni! Az én egyetemi szaktársaim körében 5-ből 2 biztosan nem, 1 pedig bizonytalan! Na ezen kellene elgondolkodni, hogy miért látunk nagyobb potenciált és szakmai kihívást más országokban!

Utána lehet sírni, mert bezzeg a hálátlanak, kitanítattuk aztán az országban nincs elég orvos meg mérnök!

2022. ápr. 4. 01:01
 43/53 A kérdező kommentje:
De a fiatalok körében nem csak az egyetemistákra vonatkozik a kivándorlási szándék, hanem a szakképzésben lévő, leendő szakemberekre is!
2022. ápr. 4. 01:03
 44/53 anonim ***** válasza:
Nos ha nem jöttl volna az idézetekkel akkor nem írtam volna semmit erre a diploma dologra, de ha már idézet, hogy is volt az a Hass, alkoss...?
2022. ápr. 4. 01:14
 45/53 A kérdező kommentje:

Tipikus magyar mentalitás! Támadjuk egymást mindenben! Ahelyett, hogy megvizsgálnád azt amit a másik ír vagy mond és esetleg felmerüljön benned annak szele, hogy vajon nincs igaza?, na ez az amit soha nem fogok megérteni!

De Te is tudod nagyon jól politikai hovatartozástól függetlenül, hogy a 43-mas valaszomban kifejtettek igenis valós problémák és 15-20, sőt még hamarabb komoly problémákat fog felvetni, de akkor már késő lesz!

2022. ápr. 4. 01:23
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor úgymond lehet tükörbe mondani ezt és tegyük hozzá, hogy tipikus magyar mentalitás, akkor hagyod az országod a xarban ahelyett, hogy itt segítenél az embereken. Hisz ugye micsoda dolog hogy nem az országod az első?

De talán így már kezd picit kerekké összeállni a dolgo, hogy míg egyik részről annyira véded és idézetekkel " támogatod az országot a másik hozzászólásban már jelzed, hogy mész majd jó messzire.

Innentől számomra ez a kettő meg ugyanúgy üti egymást, és nem igazán értem, hogy mivel is kéne akkor msot úgymond különbséget tenni más emberek és közted, és ezt most nem feltétlen kell amgadra venned, hanem bárki másra lehet mondani aki így gondolkodik.

2022. ápr. 4. 01:27
 47/53 A kérdező kommentje:

Mit segítsek az embereken? Segíteni csak azon lehet aki hagyja!

Nagyon sokáig azt vallottam, hogy majd a politikai "elitt"-ben lesz egy vérfrissítés és lassan kinövi magát egy új politikai nemzedék aki végre valós alternatívát kínálhat majd bármelyik párttal/ oldallal szemben! De tudod mit mondok? Mindaddig nem lesz új politikai nemzedék, míg az emberek nem akarnak változást! A mai fiatalnak, akár a későbbiekben egy ország vezetésére alkalmas fiatalabb embernek esze ágába nincs a politika közelébe menni, mert azon nyomban a vágóhídra kerül és a nemzet ellenségének fogják beállítani! Számomra a mai választás ezt megerősítette! Nem akarok belemenni pártpolitizálásba, mert rosszul vagyok a berögzült dogmáktól, hogy bal meg jobboldal! És ezzel nem azt akarom mondani, hogy az ellenzékre kell szavazni, mert van baj ott is bőven. Hanem azt, hogy Te is tudod a jelenlegi kormányzat több sebből erősen vérzik, megértem azok álláspontját akik azt mondják, nincs jelenleg jobb választás! De nem is lesz jobb alternatíva míg a nép nem érti meg, hogy változásra van szükség és nem fog az adott egyén karriergyilkosságához erősen asszisztálni (POLITIKAI NÉZETEKTŐL MENTESEN, legyen az új "erő" most bármilyen értékeket képviselő is, jelen szempontból lényegtelen!)!

Számomra ezért nem alternatíva egy esetleges országért "harcolás" és szerintem sokan így gondolkodnak!

Mindaddig nem fog változni semmi, míg a nép nem érik meg a változásra!

2022. ápr. 4. 01:41
 48/53 anonim ***** válasza:
Magyarul most akkor azért, hogy változás legyen, vállalja be a rosszabbat aztán vagy bejön vagy nem... Mintha már lett volna egy iylen korszak úgy kb 15 éve... nem lett szép vége, holott épp akkor is ez volt a lényege, hogy változzanak a dolgok, nem baj ha először picit rosszabb, majd jobb lesz, hát végül nem picit lett rosszabb hanem nagyon.
2022. ápr. 4. 01:45
 49/53 A kérdező kommentje:

#49 Nagyon félreérteted amit írtam!

Direkt kiemeltem, hogy politikai nézettől függetlenül, és direkt mondtam, hogy nem gondolom, hogy az ellenzékre kellett volna szavazni, mert van baj ott bőven!

Szerinted ha lenne egy tényleges normális értékeket képviselő fiatalokból álló új politika erő akkor velük nem csinálná ugyanezt a jelenlegi hatalom? Erre írtam, hogy aki jelenleg a politikára alkalmas lenne, esze ágába nincs a politika közelébe menni, mert azonnal kicsinálják, a nép túlnyomó többsége pedig asszisztál hozzá!

Míg nem jönnek rá az emberek, hogy változni kell, addig nem is lesz alternatívája a Fidesznek, mert senkinek esze ágába nincs kinyirni a karrierjét elég hosszú időkre!

Én meg várjam a csodát, hogy mikor érik meg egy nemzet a változásra és emiatt ne menjek egy számomra jobb alternatívát nyújtó országba? Itt nem a tenni nemakarásról van szó, hanem arról, hogy keményen rendszerszinrű rossz beidegződések és problémák vannak az országban!

2022. ápr. 4. 01:53
 50/53 anonim ***** válasza:
Egy úgymond friss fiatalokból álló párt sem biztos hogy pozitív változást hozna, tehát az emberek szmepontjából ugyanúgy az simeretlen felé indulás volna.
2022. ápr. 4. 02:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!