Nem lenne szükséges a választás előtt egy héttel még egy 14. havi nyugdíjat, dupla fegyverpénzt, még egy 10% pedagógus fizetés emelés osztani az inflációs adatok ismeretében és a gyerekesek 2020. évi szja-t is mert akkor is volt covid?
Nem!
Elég lesz a STOP mini Feri plakát is.
#5 Csak az nem hibázik aki nem dolgozik/papírról olvassa fel az előre megírt szövegét.
Ezek közül egyedül Gyurcsány kifogásolható de már megszokhattuk tőle. Iszik és kész. Nem a semmiért mondott le a miniszterelnök jelöltségéről sem. Nem hinném, hogy rosszat akarna, egyszerűen ő csak ilyen muja. De nem is értem, hogy ő miképp jön képbe. Nem sok szava lesz neki ha nyernek, maximum a Fidesz kommunikációja ez, hogy úgyis ő a főnök.
Szerintem meg Klári irányít a DK politikájában és tuti, hogy családon belül is.
Egyébként én is sűrűn mondom 2022-es eseményekre azt, hogy jövőre lesz. Át kell még állni az agynak, hihetetlen milyen gyorsan telik az idő és ha az ember egész nap dolgozik akkor bizony még gyorsabbnak tűnhet.
MZP nyelvbotlást követett el. Minden átlag emberrel előfordul. Szinte azonnal javította magát. Aki ennyi helyet bejár azzal könnyen előfordul ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!