Mit szóltok, hogy a Gyurcsányista Vágó István és az Orbánista Nagy Feró egymásnak ugrottak a kampány hevében?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 12:20
2/9 anonim válasza:
Két nímand. Ennyi idősen már több eszük is lehetne, hogy a közösségi médiában üzengetnek egymásnak, mint valami frusztrált tinik.
3/9 anonim válasza:
Majd ha iszapbírkóznak, megnézem.
4/9 anonim válasza:
Vágó mellett szól az intelligenciája, Feró mellett a fasza Ős-Bikini meg Beatrice lemezek. Nehéz a döntés így. :/
5/9 anonim válasza:
nagy feró egy bohóc Vágóhoz képest.
6/9 anonim válasza:
Megmindom őszintén Nagy Ferót megutáltam mostanában, sosem tartottam valami nagyra, pedig a rock zenét szeretem. Vágó Istvánt pedig mindig is rühelltem. Mind a kettő a beállt egy ideológia mögé.
Csak egy kávét kérek.
7/9 anonim válasza:
A nagy fidesz seggnyaló nagyferó egy sunyi paraszt most az RTL sorozatában feszít jópénzért pedig tudja hogy az RTL a fideszkormányt bírálja rendszeresen és nincs jóviszonyban orbánnal.
8/9 anonim válasza:
Csak nehogy infarktust kapjanak a nagy idegességben.
9/9 qkker1 válasza:
Fero elég gyökér módon szólt be Vágónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!