Hogyan nincsenek részvételi adatok?
Figyelt kérdés
7:52
Még most sincsenek 7 óriási részvételi adatok!
Hogyan?
Ennyire jó a választás informatikai rendszere?
2022. ápr. 3. 07:54
2/10 A kérdező kommentje:
Neked nem furcsa, hogy az életben nem tudnak 1 óra elteltével sem közölni egy adatot!?
Mindent elmond az egész rendszer alkalmasságáról!
2022. ápr. 3. 07:59
3/10 anonim válasza:
Azért nem egy kis faluban vannak a választások, hogy 1 óra alatt flottul meglegyenek a részvételi adatok.
4/10 anonim válasza:
Elmúlt 8 óra es a 7 orasi adatok meg mindig sehol...
5/10 A kérdező kommentje:
#4 Te miről beszélsz? Van ország ahol egy 7 óriási adat 7:01-kor elérhető
Nem a postagalambnak kell eljutatni az adatokat a választási irodába!
2022. ápr. 3. 08:04
7/10 A kérdező kommentje:
Láttam, sajnos
Sikerült több mint 1 óra alatt nyilvánosságra hozni
Nagyon alacsony, ami alapvetően a Fidesznek kedvez, de remélem arra várnak az emberek, hogy elálljon az eső/hó
2022. ápr. 3. 08:31
8/10 anonim válasza:
Sok éves tapasztalat szerint igen! A részvételi arányt jelentősen befolyásolja az időjárás! Ugyanakkor az első órában nem lehet alacsony részvételi arányról beszélni... ilyenkor még teljesen felesleges, ne aggódj ezen, várhatóan a 80% szavazni fog. Mindkét "tábor" baromira fontosnak érzi ezt a választást, úgyhogy szerintem már délutánra egy erős számot láthatunk majd! Sokan kötik valamihez ezt, nem csak az időjáráson múlik, pl. "majd ebéd után elmegyünk".
9/10 A kérdező kommentje:
#9 Remélem igazad lesz!
Alapvetően én is ebben bizakodom
2022. ápr. 3. 08:54
10/10 anonim válasza:
10.3%-nál járunk. Kevesebb, mint 4 éve, akkor 13% volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!