FONTOS! Rendben vannak a választási adatok? Valami nekem nagyon nem stimmel!
Szeretném leszögezni, hogy megerősítést várok arra, hogy jól látom-e az adatokat!
Számoljunk!
5 216 424 fő szavazott ma a választáson!
22:27-kor közölt adatok szerint az országos listás szavazatok feldolgozottsága 67,29%, azaz megszámoltak 3 510 131 szavazatot.
Azonban ha összeadom a választási iroda által közölt szavaztok számát ugyanebben az időben akkor
Fidesz: 1 401 088 szavazat
Ellenzék: 852 267 szavazat
Mi Hazánk 164 441 szavazat
Az ennél kisebb eredményt pártok eredménye nincs benne, és az érvénytelen sem, de ezen szavazatok akkor is csak összesen 2 269 796 szavazat!
Hol van az 1 240 335 szavazat, ami a különbözet? Kizárt dolognak tartom, hogy ennyi legyen az érvénytelen szavazat és a kisebb pártokra (NÉP, Megoldás Mozgalomra) leadott szavazt!
Hogyan lehetséges? Hova tűnt ennyi szavazat? Valamit nagyon félreértelmezek? Ekkora eltérés végig megfigyelhető volt mióta elkezdték közölni az adatokat!
„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba…
(gróf Széchenyi István)"
Részemről lezártnak tekintem az ügyet!
Mindenki vonja le a megfelelő konzekvenciákat, persze csak az aki képes rá!
Nagyon sokan le is vontuk, és legtöbben aktív fiatalok, kiknek egyértelművé vált, hogy ebben az országban nincs már keresni valónk!
Nem is kell marasztalni a fiatalok többségét!
Jó egészséget! Sikeres országépítést számotokra!
Ha megengeded még maradok 3 hónapot míg lediplomázom, aztán vissza se nézek!
Képzeld nem fizetős! Megdolgoztam azért, hogy állami képzésbe vegyenek fel!
Elvégre egy állam feladata lenne a jövő generációjának oktatása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!