Most vasárnappal véget érhet az Orbáni klaviatúra szerintetek és egy szebb jövő felé evezhetünk?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 22:13
51/55 anonim válasza:
50-es,nem kell kormánypropagandát nézni..Minden élő adását megnéztem,nem a prostisrácokból tájékozodom,s mint értelmiségit megijesztett hogy ez az ember ennyire hülye.. Nyilván van egy alsó söpredék réteg,egy tipikus aluliskolázott buta réteg.. De a tanult,értelmiségiek kiakadtak tőle..Nem egy barátom inkább a kutyákra fog szavazni helyette...
52/55 anonim válasza:
Na, 51es, helyes, a kutyákra menjen csak a szavazat (listásan) őket én is érdemesebbnek tartom mint az Összefogást:D
De etőtl még az a mondat, hogy "együttműködünk a NATOval" nem jelenti azt, hogy magyarország háborúba megy. Orbán is együttműködik nyugattal, megszavazta aszankciókat, nem akadályozza a NATOt (hiszen Kárpátaljára nem vihetnek csak fegyvert, de oda nem is akarnak, rajtunk keresztül Lengyelországba mennek, mert ott van a kijelölt támaszpont), szóval igazából Orbán sem tesz semmit a NATO ellenében. MZPtől is kb ennyi várható, csak ő nem kamuzza, hogy ellenáll:D
53/55 anonim válasza:
51-es vagyok,egyéniben is a kutyákra szavaznak..A 12.kerületben élnek és Hajnal Miklós NO WAY...Nála még Fürjes is értelmesebb.. De Fideszre nem szavaznak,így marad a kutya
54/55 anonim válasza:
MOndjuk 12-ben még esélye is van. Bár elvileg ha nincs meg minden budapesti kreület, akkor ugrott a kormányváltás. Meglátjuk. Azért nekem is tetszene egy kutyás egéyni:D
55/55 anonim válasza:
Budapesten 18 körzet van,ha megvan mind a 18 ha nincs meg az független attól hogy lesz kormányváltás vagy nem..Budapest túlértékeli magát..A billegő körzetek 98%-a vidéken van..Ha azok 75-80%-át viszi az ellenzék akkor nyert ,akármi is lesz Budapesten..De reálisan ennyire túl még a Fidesz sem nyerte magát 2010-ben mint ahogy az ellenzéknek kéne most.Ez a hajó sajnos elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!