Most vasárnappal véget érhet az Orbáni klaviatúra szerintetek és egy szebb jövő felé evezhetünk?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 22:13
11/55 anonim válasza:
Nem érdekel itt milyen kampány folyik,én attól még baloldaliként a kutyákra fogok szavazni.
Kedves utolsó,kicsit felül értékeled ezt az oldalt...
12/55 anonim válasza:
Semmi esély a változásra..A Median majdnem mindig pontosan tippelt..Örüljünk ha nem lesz 2/3..
13/55 anonim válasza:
#5 Sajnálom, hogy esélyt sem adsz a kormányváltásra. Még ha nincs is sok esélyünk, de akkor is. Inkább szavazol a kutyákra.
14/55 A kérdező kommentje:
Most nem bántásból, de az aki egy nyíltan vicc pártra szavaz, az az ország jövőjével viccelődik..
2022. márc. 31. 22:28
15/55 anonim válasza:
Fideszes trollok, ne is foglalkozz velük..
16/55 anonim válasza:
Kérdező,az aki nácikkal teli szövetségre szavaz az inkább játszik az ország jövőjével..Hithű baloldali vagyok,apám is az volt,nagyapám is..De nem fogunk erre az Összefogásra szavazni.Ha a Kutyák 10%-al bejutnak akkor végre az ellenzék romjain megindul egy átalakulas.
17/55 anonim válasza:
Kikérem magamnak hogy egy hülye Fideszeshez hasonlíts..Majd meglátjátok a kutyák 6-7%-ot is el fognak érni hétvégén .
18/55 anonim válasza:
Hát persze, persze, nyomjátok csak a hülyeséget.
19/55 anonim válasza:
Sajnos tényleg nincs esélye az ellenzéknek.Belvárosi liberálisként mondom.Én csalódtam bennük..Nem megyek el szavazni.Inkább elmegyünk Bécsbe vásárolni.
20/55 anonim válasza:
Becsülöm azt aki még a vereség ajtajánál is hisz..De szerintem 2026-ban lesz kormányváltás..:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!