Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most vasárnappal véget érhet...

Most vasárnappal véget érhet az Orbáni klaviatúra szerintetek és egy szebb jövő felé evezhetünk?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 22:13
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
65%

"28as, mennyi pénzt tennél fel erre az atom dologra?"

Jelenleg amit a ház pincéjébe a tárolónkba lehordtam kb 250 ezer Ft értékű tartós élelmiszer (úgy fél évre elég) és palackozott víz. Ezenkívül néhány technikai felszerlés, Geiger-müller számláló stb. Több pénzem sajnos nincs.

Mondjuk nem nagy befektetés mert ha mégis bejön az az 1-2% esélyű szerencse akkor max megeszem ezt a kaját.

Egyébként semmi sem biztos, Putyin pl. szívrohamot kaphat v bármi.

De mondjuk ha lenne tőzsdén ilyen opció és lenne normális megtakarításom akkor a megtakarításom 10%-át simán rátenném. Csak ugye ez értelmetlen lenne mert az EMP következtében épp a tőzsde lenne az első dolog ami megsemmisülne

2022. márc. 31. 23:21
 32/55 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk ha azt nézzük, hogy 250ezres értékben halmoztál fel élelmiszert a pincében, nekem van ötletem, hog ymiért nincs tisztességes megtakarításod....:D már bocs:D

És őszintén, én simán feltennék 250 rugót ellenedbben, hogy 1 hóanpon belül nem lesz atomhullás. De legyen másfél hónap, hogy ne pár napon múljon a tipped.

De mivel nem szeretném babkonzervben a nyereményemet, megtakarításod meg ugye nincs... Meg igazából nincs hasznod a fogadásból, hisz elpusztulunk, ha nyersz.. így kár érte.

Marad egy "énmegmondtam":D

2022. márc. 31. 23:30
 33/55 anonim ***** válasza:
27%

32: persze elkezdhetünk fogadgatni, lehet a Kijevben élők is 1 hónapja még azon fogadtak hogy "á úgye jön ide Putyin"

Egyrészt van az a mondás hogy a biztosra nem illik fogadni másrészt meg ha nyerek, nem túl sokra megyek a nyereményemmel mivel a globális bankrendszer is el fog tűnni. Esetleg aranyban adhatod a nyereményt, de azzal se megyek sokra amikor majd elcserélhetem egy babkonzervre a kiló aranyat, szóval inkább babkonzervet veszek már most.

Egyébként ilyen árak mellett 250 ezer nem is tűnik soknak. Próbáltam minimalizálni a költségeket. És semmi se olyan, amit ki kéne majd dobnom, elfogy majd minden.

Arról ugye tudsz, hogy az USÁbana hidegháború óta, a mai napig a legtöbb háztartás tart ilyen vészhelyzeti készletet? Konzervek stb. Anno kötelező volt, de megmaradt a szokás, főleg az idősek körében.

Csak nálunk van ez a birka, hedonista "pillanatnak élünk" gondolkodás. Ez az evolúció. USA, Kína (nemrég készült el a 6 millió ember befogadására képes atombunker, és jelenleg már a nép egy része évek óta atombunkerekben él), Oroszorország túl fogja élni a nukleáris háborút, mi magyarok nem. És ez többek között ennek a mentalitásnak köszönhetjük, az "á, úgyse lesz itt baj". Majd 100 év múlva amikor az aztékokkal fogunk egy lapon szerepelni a történelemkönyvben, ezt lehet odaírják.

2022. márc. 31. 23:39
 34/55 anonim ***** válasza:
92%
#33 Te őrült vagy. Nem az atomtól fogunk megpusztulni, hanem a klíma katasztrófától.
2022. márc. 31. 23:45
 35/55 anonim ***** válasza:
62%

aham... okés

Hát akkor jobb híjján elrakom figyelt kérdésekbe ezt a kérdést, és próbálok emlékezni rá. Május elsején te se felejts el írni ide, valamelyikünk tartozik majd a másiknak egy "énmegmondtam"mal:D

2022. márc. 31. 23:56
 36/55 anonim ***** válasza:
76%

"Egy viccpárttól remélsz megújulást?..."

Bár nem nekem szegezted a kérdést, de az összefogás mitől komolyan vehetőbb a kutyapártnál?

2022. ápr. 1. 00:03
 37/55 anonim ***** válasza:
78%
36nál a pont, a Fidesz és az Összefogás teljesen komolyan gondolja azt, hogy kotkotkotkotkodács:D
2022. ápr. 1. 00:05
 38/55 anonim ***** válasza:
54%

Hát de komolyan. Nézd meg a két oldal kampányát. Márki-Zay és Orbán beszédei csöppet sem bírnak értelmesebb tartalommal, mint a kotkotkotkotkodács.

2022. ápr. 1. 00:07
 39/55 anonim ***** válasza:
16%
Kezd unalmas lenni a Klimakatasztrófa..A Föld történeteben volt már pár..
2022. ápr. 1. 00:09
 40/55 anonim ***** válasza:
80%
A Földébne lehet, a modern emberi civilizáció életében még nemigazán. Az nem kérdés, hogy a Föld megmarad-e.
2022. ápr. 1. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!