Most vasárnappal véget érhet az Orbáni klaviatúra szerintetek és egy szebb jövő felé evezhetünk?
"28as, mennyi pénzt tennél fel erre az atom dologra?"
Jelenleg amit a ház pincéjébe a tárolónkba lehordtam kb 250 ezer Ft értékű tartós élelmiszer (úgy fél évre elég) és palackozott víz. Ezenkívül néhány technikai felszerlés, Geiger-müller számláló stb. Több pénzem sajnos nincs.
Mondjuk nem nagy befektetés mert ha mégis bejön az az 1-2% esélyű szerencse akkor max megeszem ezt a kaját.
Egyébként semmi sem biztos, Putyin pl. szívrohamot kaphat v bármi.
De mondjuk ha lenne tőzsdén ilyen opció és lenne normális megtakarításom akkor a megtakarításom 10%-át simán rátenném. Csak ugye ez értelmetlen lenne mert az EMP következtében épp a tőzsde lenne az első dolog ami megsemmisülne
Mondjuk ha azt nézzük, hogy 250ezres értékben halmoztál fel élelmiszert a pincében, nekem van ötletem, hog ymiért nincs tisztességes megtakarításod....:D már bocs:D
És őszintén, én simán feltennék 250 rugót ellenedbben, hogy 1 hóanpon belül nem lesz atomhullás. De legyen másfél hónap, hogy ne pár napon múljon a tipped.
De mivel nem szeretném babkonzervben a nyereményemet, megtakarításod meg ugye nincs... Meg igazából nincs hasznod a fogadásból, hisz elpusztulunk, ha nyersz.. így kár érte.
Marad egy "énmegmondtam":D
32: persze elkezdhetünk fogadgatni, lehet a Kijevben élők is 1 hónapja még azon fogadtak hogy "á úgye jön ide Putyin"
Egyrészt van az a mondás hogy a biztosra nem illik fogadni másrészt meg ha nyerek, nem túl sokra megyek a nyereményemmel mivel a globális bankrendszer is el fog tűnni. Esetleg aranyban adhatod a nyereményt, de azzal se megyek sokra amikor majd elcserélhetem egy babkonzervre a kiló aranyat, szóval inkább babkonzervet veszek már most.
Egyébként ilyen árak mellett 250 ezer nem is tűnik soknak. Próbáltam minimalizálni a költségeket. És semmi se olyan, amit ki kéne majd dobnom, elfogy majd minden.
Arról ugye tudsz, hogy az USÁbana hidegháború óta, a mai napig a legtöbb háztartás tart ilyen vészhelyzeti készletet? Konzervek stb. Anno kötelező volt, de megmaradt a szokás, főleg az idősek körében.
Csak nálunk van ez a birka, hedonista "pillanatnak élünk" gondolkodás. Ez az evolúció. USA, Kína (nemrég készült el a 6 millió ember befogadására képes atombunker, és jelenleg már a nép egy része évek óta atombunkerekben él), Oroszorország túl fogja élni a nukleáris háborút, mi magyarok nem. És ez többek között ennek a mentalitásnak köszönhetjük, az "á, úgyse lesz itt baj". Majd 100 év múlva amikor az aztékokkal fogunk egy lapon szerepelni a történelemkönyvben, ezt lehet odaírják.
aham... okés
Hát akkor jobb híjján elrakom figyelt kérdésekbe ezt a kérdést, és próbálok emlékezni rá. Május elsején te se felejts el írni ide, valamelyikünk tartozik majd a másiknak egy "énmegmondtam"mal:D
"Egy viccpárttól remélsz megújulást?..."
Bár nem nekem szegezted a kérdést, de az összefogás mitől komolyan vehetőbb a kutyapártnál?
Hát de komolyan. Nézd meg a két oldal kampányát. Márki-Zay és Orbán beszédei csöppet sem bírnak értelmesebb tartalommal, mint a kotkotkotkotkodács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!