Most vasárnappal véget érhet az Orbáni klaviatúra szerintetek és egy szebb jövő felé evezhetünk?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 22:13
41/55 anonim válasza:
Ilyen ellenzékkel nagyon úgy néz ki hogy maradnak.
44/55 anonim válasza:
Hajrá Fidesz!Megy az egész család szavazni!:)
45/55 anonim válasza:
Remélem a Fidesz nyer. De csak azért mert k.rva kemény 4 év jön, egyrészt a nemzetközi gazdasági környezet miatt, másrészt mert a Fidesz nem hogy kiürítette, de egyenesen megsemmisítette az államkasszát. Én azt mondom, egye ki az ágytálat az aki tele sz.rta!
47/55 anonim válasza:
46!Mi is a Fideszre fogunk szavazni! Mert Magyarország Békét érdemel:)
48/55 anonim válasza:
Én nem jókedvemből szavazok a Fideszre, csak jobb híján. Ha nincs ló, ugye...
49/55 anonim válasza:
Én baloldali vagyok,részt vettem az előválasztáson..De amit MZP mond az kritikán aluli.. Dobrev meg Gyurcsány nem hiába vannak csendben.. Életemben előszőr és utoljára a Fideszre fogok szavazni,mert nem akarok háborút...
50/55 anonim válasza:
49, hm, egy ellenzéki, aki kormánypropagandát néz XD nice
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!