Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most vasárnappal véget érhet...

Most vasárnappal véget érhet az Orbáni klaviatúra szerintetek és egy szebb jövő felé evezhetünk?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 22:13
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
94%
Miért, mi lesz 2026-ban ami most nincs?
2022. márc. 31. 22:37
 22/55 anonim ***** válasza:
38%
Ha a kutyák bejutnak akkor az ellenzék meg fog újulni..Egy új centrális párt lesz amiben a Jobbikos náci csicskák nem lesznekmm
2022. márc. 31. 22:38
 23/55 anonim ***** válasza:
58%
Egy viccpárttól remélsz megújulást?...
2022. márc. 31. 22:40
 24/55 Demion ***** válasza:
87%
A Jobbik már rég nem náci, amire gondolsz az a Mi Hazánk.
2022. márc. 31. 22:41
 25/55 anonim ***** válasza:
76%
Nyugaton megcsinálták..Elegünk van a mocskos nácikból az összefogás listáján..Pár százalékos selejtek..Nincs rájuk szükség..Húzzanak a Mi Hazánkhoz..
2022. márc. 31. 22:41
 26/55 A kérdező kommentje:
Ha MZP elbukik akkor tényleg nincs több remény. Ő az eddigi legesélyesebb aki leválthatja a fideszt. Orbán is fél tőle azért költöttek ennyit a lejáratására.
2022. márc. 31. 22:42
 27/55 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként Hajnal Miklós kapcsán a konkrét Kutya kommunikáció (majdnem szó szerint idézve) ez volt:

"Hát én nem látom Hajnal Miklós munkájában az érdemi részt, de aki úg yérzi nem dobja ki a gyomra, az egyénibne nyugodtan szavazzon az Összefogás jelöltjére, és listán a kutyákra"

Ez azért még messze áll a "ők is azt kérték"től:D

Sajnos a 6-7%-ot én is túlzásnak látom, bár nekem is nagoyn szimpatikus lenne, és igazából egyre több embertől hallom, hogy a kutyákra szavaz.

Igazából most megnéztem egy öszesítést az Összefogás ígéreteiről és.... hát kb mindenben csak túllicitálják a Fideszt hogy így meg úgy megemelik a fizetéseket és támogatásokat adnak és stb... elég bátor ígéretek, bár értem én, hogy populizmussal lehet most nyerni, de hogy ez nem fog menni az biztos....

Én megosztom a kutyákkal és az összefogással a szavazatomat, de igazából a kutyákat tartom az egyetlen érdemes pártnak.

BÁr igaz ami igaz, a kérdező is ismeri a viccet az orbáni billentyűzettel XD

2022. márc. 31. 22:43
 28/55 anonim ***** válasza:
88%

A kalviatúra az a billentyűzet. Lehet hogy véget ér ha Orbán kidobja a kukába.

Amúgy meg kit érdekel ez a baromság? 2-3 hetünk van csak. Putyin ki fogja lőni az atomot, 6000 atomtöltete van, persze mindjárt jön egy agymosott aki megmagyarázza hogy nem, mert titokban Putyin egy béke-Nobel díjas báránylelkű jóember.

2022. márc. 31. 23:13
 29/55 anonim ***** válasza:
86%
28as, mennyi pénzt tennél fel erre az atom dologra?
2022. márc. 31. 23:15
 30/55 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos orban fog nyerni, meglepő lesz ha nem 2/3

Lehet valahol fogadni?

2022. márc. 31. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!