Most vasárnappal véget érhet az Orbáni klaviatúra szerintetek és egy szebb jövő felé evezhetünk?
Egyébként Hajnal Miklós kapcsán a konkrét Kutya kommunikáció (majdnem szó szerint idézve) ez volt:
"Hát én nem látom Hajnal Miklós munkájában az érdemi részt, de aki úg yérzi nem dobja ki a gyomra, az egyénibne nyugodtan szavazzon az Összefogás jelöltjére, és listán a kutyákra"
Ez azért még messze áll a "ők is azt kérték"től:D
Sajnos a 6-7%-ot én is túlzásnak látom, bár nekem is nagoyn szimpatikus lenne, és igazából egyre több embertől hallom, hogy a kutyákra szavaz.
Igazából most megnéztem egy öszesítést az Összefogás ígéreteiről és.... hát kb mindenben csak túllicitálják a Fideszt hogy így meg úgy megemelik a fizetéseket és támogatásokat adnak és stb... elég bátor ígéretek, bár értem én, hogy populizmussal lehet most nyerni, de hogy ez nem fog menni az biztos....
Én megosztom a kutyákkal és az összefogással a szavazatomat, de igazából a kutyákat tartom az egyetlen érdemes pártnak.
BÁr igaz ami igaz, a kérdező is ismeri a viccet az orbáni billentyűzettel XD
A kalviatúra az a billentyűzet. Lehet hogy véget ér ha Orbán kidobja a kukába.
Amúgy meg kit érdekel ez a baromság? 2-3 hetünk van csak. Putyin ki fogja lőni az atomot, 6000 atomtöltete van, persze mindjárt jön egy agymosott aki megmagyarázza hogy nem, mert titokban Putyin egy béke-Nobel díjas báránylelkű jóember.
Sajnos orban fog nyerni, meglepő lesz ha nem 2/3
Lehet valahol fogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!