Ez alatt azt értem, hogy a környezetben ki hogy áll a szavazáshoz.
Mondok egy példát, nekem a (volt)fideszes szüleim nem mennek el szavzni (apam mi hazankra akart de inkabb nem megy, a barataim (5) motiváltak es mind osszefogasra szavaznak, apai agon a család másik fele fideszes 4bol3 a 4. ellenzeki. Munkatarsam 1 van ellenzeki.
Ti mit tapaszaltok, a fideszes ismeroseitek motivaltak? Ellenzekiek motivaltak? Vannak meg bizonytalan ismeroseitek?
Népváltás kell, valóban alabecsultul az unintelligensek számát.
2022. ápr. 4. 14:09
43/49 anonim válasza:
Nőtt az agymosottak száma, az ellen nehéz küzdeni
2022. ápr. 4. 14:11
44/49 anonim válasza:
#42. Cuki. Hát legközelebb hozzatok olyan népet, ami rátok szavaz, vagy ideje lenne valami külföldi párttal is összefogni, hátha úgy már több szavazótok lesz, mint a Fidesznek egyedül lol. :DD
2022. ápr. 4. 15:00
45/49 anonim válasza:
Fidesz remekül ért a kisemberekhez. Mint amilyen te is vagy. :)
2022. ápr. 4. 15:02
46/49 anonim válasza:
Ahha, véletlenül sem arról van szó, hogy az ellenzék egy bűzölgő moslék. Mi is volt a programjuk amúgy? "Ne Fidesz"? Hát ezzel aztán baromira lehet kampányolni. MZP meg egy vicc. Komolyan mondom, a Fidesz még kampány nélkül is nyert volna. Elég lett volna hagyni Márkit nyilatkozni. Akkora öngólokat rúgott, hogy szerintem a Fideszes kampány kampánycsapat a belét kiröhögte.
2022. ápr. 4. 17:36
47/49 anonim válasza:
Ha csak feleannyira enyveskezű és korrupt mint a fidesz, már főnyeremény lett volna. azt kéne érteni, hogy OV és sleppjénél minden jobb.
2022. ápr. 4. 17:40
48/49 anonim válasza:
Nem. Nem jobb bármi a Fidesznél. A fejfájást sem tarkólövéssel gyógyítjuk. Ha az ellenzék majd képes lesz valaha karizmatikus politikusokat kiállítani, konkrét politikai vízióval, célokkal, állásponttal előállni és megfelelően kommunikálni, akkor lesz esélye. Addig nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!