Voltam a MI HAZÁNK 2022-es március 15-i gyűlésén. Elképesztően néztek ki antropológiailag az ott összegyűlt emberek. Olyan érzésem volt mintha a dél-Balkánon jártam volna. Valójában milyen származásúak általában ezek az emberek?
Voltam a MI HAZÁNK 2022-es március 15-i gyűlésén. Elképesztően néztek ki antropológiailag az ott összegyűlt emberek. Olyan érzésem volt mintha a dél-Balkánon jártam volna, Románia Bolgárok vagy Montenegró D-Szerbia területén élő emberek jutottak eszembe a kinézetükről.
Szinte majdnem mindenki nagyon alacsony volt, kerek fejjel, barna szemszínnel , a hajszín (az ősz hajat leszámítva) szinte majd mind fekete. Gyakori volt a fura orientális kipcsák fejszerkezet is.
Valójában Milyen származásúak általában ezek az emberek? Jó tudom, hogy magyar állampolgárságuk van, meg magyarul tudnak beszélni, de mi volt ezeknek az embereknek az őse? Egy autoszomális genetikai admixture teszt vajon melyik néphez közel állónak mutatná ki átlagban ezeket az eléggé idegenszerű kinézetű embereket?
Kérdező, egészen fajvédő szöveget sikerült a nyitóban legyártanod.
Milyen lenne az "árja magyar", akire büszkeséggel néznél?
Azt ne mondd, hogy kampós orrú, barázdált arcú, szélesebb fejű, mert elröhögöm magam. :-))))))
Azt a fajelméletes rasszista mindenedet! Ha magas, szőke, piszeorrú, széles állkapcsú gigachadek lettek volna ott már szimpatikusabb is lenne a párt, vagy mi? Édes istenem.
Ha ennyire benne vagy ebben a genetika témában gondolom tudod, hogy az ősmagyarok valahonnan Tádzsikisztán-Kirgizisztán-Mongólia környékéről származtak, szóval még az is lehet, hogy ezek a mihazánkosok közelebb voltak hozzájuk genetikailag, mint te, az idegenszívű szláv-germán felmenőiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!