Alföldi Róbert szerint Orbán Viktornak Március 15.-én jóval többet kellett volna beszélnie az Ukrán háborúról és a háború áldozatairól, egyetértesz vele?
Ha azért tetted fel a kérdést, hogy nagy egyetértésben szidjuk a libsi, LMBTQ Alföldi Robertát, ebben nem leszek partner.
Egyébként most nincs igaza, az 1848-as eseményekről kellene ilyenkor beszélni, de, amennyire a reakciókból kiveszem ( nem láttam senkinek a beszédét ), erről esett a legkevesebb szó.
Nem. Orbán Viktornak és Márki-Zay Péternek egy színpadon kellett volna állniuk, közösen ünnepelve ezt a napot. Ehelyett mindketten politikai rendezvényt csináltak egy megemlékezésből. Ilyeneket lehet tartani bármelyik nap, végtelenül csalódott vagyok, hogy a magyar politika odáig süllyedt, hogy ünnepnapokat használnak fel a pártok kampányrendezvényként.
Nem kellett volna beszélni sem az ukrán helyzetről, sem a választásról, sem egymásról. Az összetartozásról és a szabadságról kellett volna beszélni, amit elődeink kivívtak nekünk.
Most hirtelen elgondolkodtam, és arra jutottam, hogy pont annyira nem érdekel Alföldi véleménye, mint a kettővel felettem lakó szomszédé.
Nem mozgat meg bennem semmit az, hogy ő miről mit gondol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!