Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ti kilépnétek az...

Fideszesek! Ti kilépnétek az Európai Unióból?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, eléggé Nyugatellenesek vagytok.
2022. márc. 26. 16:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Figyelj! Amikor mindenki szembe jön velem az autópályán, akkor elgondolkozom, hogy talán én megyek a rossz sávban.🤷‍♂️

2022. márc. 26. 16:50
 12/29 A kérdező kommentje:

Neee, kiégek! Amikor a pénzt adja az EU, akkor jó EU, ha valamit kérnek is érte cserébe, akkor rossz EU.

2022. márc. 26. 16:53
 13/29 anonim ***** válasza:
60%

“ Miért kellene kilépni? Majd megtudja Brüsszel meg a többi, hogy honnan fúj a szél. Orbán most is írt nekik a pénz miatt, jól helyre rakta őket, mert mégis kiknek képzelik ezek magukat, hogy nem akarják adni, ami jár az országnak?”

Jár az országnak? 😂😂😂 Múltkor vétóztátok meg. Nem, nem jár. Csak mivel tagok vagyunk felzárkóztatási támogatásért lehet pályázni. De szerinted az EUnak pont egy balkáni számító országra szüksége van, aki inkább hátráltatja őket?

Putyin ellen aki nem is szövetséges annak mikor fog így Viktor és Petike üzenni?

14/29 felkelhetetle ***** válasza:
0%

11 Úgy csinálsz mintha az EU-ban olyan nagy egység lenne, csak ez a csúnya Magyarország mindig keresztbe tesz... Húzd már ki a fejed a 444 és a telex seg*éből.

Picit sem unalmas már ez a ,,ittmindenszarmásholmindenjobb" mentalitás.

15/29 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem értem, hogy Magyarország, gyakorlatilag semmiben nem ért egyet az Európai Unió egyetlen országával — egyedül a lengyelekkel van egy egyetértés a melegek, meg migránsok elleni fellépésben, de az most háttérbe szorul a háború miatt — akkor miért tagja ennek a szövetségnek Magyarország?

2022. márc. 26. 17:00
 16/29 anonim ***** válasza:
50%

“Úgy csinálsz mintha az EU-ban olyan nagy egység lenne, csak ez a csúnya Magyarország mindig keresztbe tesz... Húzd már ki a fejed a 444 és a telex seg*éből.”

Valóban, ott van a másik exkomcsi ország Lengyelek is, bár ott legalább a nép kritikusabb a kelettel.

Amíg ezek a volt varsói paktumos országok nem lettek tagok addig nem volt megszokott, hogy valaki vétózik így mindenki szív miatta…

2022. márc. 26. 17:01
 17/29 felkelhetetle ***** válasza:
31%

15

Talán mert egyeltetünk azzal az EU-val, amiért létrejött.

Nem tudom tudod értelmezni azt a mondatott, hogy ,,Egység a sokféleségben"?

Mi azzal nem értünk egyet, hogy az EU országait egyesíteni akarják egy nagy tömbbe amit nyilván Brüsszelben irányitanának, a ,,sokféleséget" pedig el akarják törölni.

Mint mondtam húzd ki a fejed a 444, telex seg*éből.

2022. márc. 26. 17:07
 18/29 anonim ***** válasza:

“ Mint mondtam húzd ki a fejed a 444, telex seg*éből.”

Mit ajánlasz akkor? Mit nézzünk mi a kérdezővel?

2022. márc. 26. 17:09
 19/29 felkelhetetle ***** válasza:
48%

18 Minél több forrást, nem azt mondom, hogy ne olvassa 444 és telexet, hanem azt, hogyha csak innen informálódsz, csak egy narratívát fogsz megismerni, pont úgy mintha csak kormánymédiából táplálkoznál.

Ha a valóságra vagy kíváncsi, akkor az összes narratívát ismerd meg és ebből már következtethetsz a valóságra.

Ha 444 és telexről tájékozódsz, akkor csak azt fogod olvasni, hogy mi vagyunk az Unióban a Fekete bárány, itt minden rossz, mi vagyunk a mindenben is a legutolsók, mivel ezek ellenzéki források és az az céljuk, hogy az ellenzék szerekerét hajtsák.

2022. márc. 26. 17:18
 20/29 A kérdező kommentje:

De itt nem sokféleség, hanem nyílt ellentét van. Mire jó ez Magyarországnak?

2022. márc. 26. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!