Fideszesek, nálatok is az jön ki, hogy valójában a hatpárti összefogáshoz álltok közel?
Nekem ez jött ki:
Mi Hazánk, Fidesz, az összefogás meg a legalján.Én egyébként is a Mi Hazánkra fogok szavazni.
2-es vagyok. Jók a megérzéseim. Konzekvens vagyok a filozófiámmal és akire szavazni fogok. A fideszre szavazok és a teszt alapján ahhoz is állok közel
Tavaszi szél vizet áraszt
Magyar ember fideszt választ👌🍊
Nálam érdekes, mert Jobbikos voltam, tehát alapból jobboldali beállítottságú vagyok, de mégis az összefogásra szavazok majd.
Az eredmény amúgy ez lett:
Mi hazánk 75%
MKKP 72,5%
Hatpárt 70%
ISZOMM 70%
LA 37,5%
Fidesz 17,5%
Fidesz 57%
Mi Hazánk 37%
LA75 32%
6párt 22%
Ezek a kérdések és válaszlehetőségek azért messze nem voltak a legjobban megadva, de tessék, Mi Hazánkosként nekem ez jött ki 😃
Mi Hazánk 65%
Hatpárt 57,49%
ISZOMM 50%
MKKP 50%
LA75 47,5%
FIDESZ-KDNP 42,5%
Titkos tipp fideszesnek és mihazánkosnak: szavazáskor mindkét kedvenc pártot ikszeljétek be, két szavazat mégiscsak több mint egy. Mondjátok el minden fidesz+mihazánk szavazónak.
Nálam ez jött ki:
Titkos tipp: csak a Mi Hazánk!
Mert a töredékszavazatok is számítanak,
amik az egyéni kerületek képviselőjelöltjeire leadott szavazatokból adódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!