A fideszesek miért háborodnak fel MZP minden levegővételén, miközben, ha Orbán a szemüket is kilopja azt hangosan éljenzik?
Vagy az infláción miért nem háborodnak fel? Vagy azon, hogy az elmúlt 12 évben a forint gyengült a legjobban Európában. Még az olyan combos devizák, mint a bolgár leva, szerb dinár is erősödött hozzánk képest.
Pedig Orbán is megmondta, hogy csak a gyenge emberek akarnak gyenge forintot. Ezen miért nem háborodtok fel?
Azon háborodunk fel, hogy Makimajom még Gyurcsánynál is hülyébb, és a sok megvezetett ember miatt komoly esély van rá, hogy ő alakít kormányt olyan programokkal meg gondolkodásmóddal, ami 2 hét alatt Mad Max-et csinálna az országból.
Az MZP-droidok nem veszik észre, hogy egy szociapata kanadai Dagobert Bácsit imádnak, aki mindent privatizálna, és még a nőket is szextárgynak tekinti (ugye fűszoknyás ápolónők)
A forint mesterségesen gyengült. Ki van számolva hogy a magyar vállalkozóknak, akik külföldön is üzletelnek a 350 körüli euró éri meg a legjobban.
Infláció pedig mindenhol van, a szlovákok pl most szívják a fogukat, mert még csak független valutájuk sincs hogy leértékeljék.
Egyébként bocs de nekem a "szüléshez nem kell orvos", "a helyesírása alapján nő" és a "Dobrev jó politikus annak ellenére hogy nő". Kijelentések elég döntőek voltak. Illetve amikor bármi ilyet állít utána az atvben magyarázkodik.
És ez nem kormánymédiában. A SAJÁT BLOGJÁN.
Köszi, ez nekem nem kell.
Te ezt el is hiszed utolsó?
Iszonyatosan buta vagy
"Én egyvalamit kérdeznék:
Mzp kanadai állampolgár. Az állampolgársághoz hűségeskü kell. Mi történik akkor ha kanada és Magyarország érdekei ütköznek? Miniszterelnökként kit képviselne? Ahol született, vagy ahol fogadalmat tett?
Magyarul: hitszegő vagy hazaáruló?"
Egy másik válaszoló válasza, de 100%ban egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!