Fideszesek! Amikor nyáron egy zápor után kisüt a Nap, és szivárvány alakul ki, azt hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Elég gyakori jelenség. A Fidesz szavazói elég rosszul viselik a szivárvány jelenlétét.2022. márc. 25. 22:14
1/14 anonim válasza:
Van egy szélsőjobbos tapló LMBTQ-ellenes, white live matteres, orosztámogató ismerősöm, miatta tudok nyilatkozni. Külön bejegyzést szentelt, és odaírta, hogy hozzuk vissza a szivárvány eredeti, dicső jelentését, meg még valami vallásos dumát tolt oda, hogy az eredetileg az Úr jelképe, vagy mittudomén, nem vagyok vallásos.
2/14 anonim válasza:
Imádom. Csak neked jutnak eszedbe ilyen hülyeségek.
3/14 anonim válasza:
Olyankor annyi jut eszembe, hogy itt ez a gyönyörű természeti képződmény, ahol a színeknek megvan a maga helye, ahogy azt a természet elrendezte. De ezt a jelenséget is az emberek egy része mocskolta be egy sehová nem vezető ideológiával.
4/14 anonim válasza:
Miért van az, hogy ami természetes és gyönyörű, azt a haladárok összeszarják?
5/14 anonim válasza:
Elárulom: se az égen, se a gyerek mesékben nem az LMBTQ miatt van szivárvány.
6/14 anonim válasza:
Csak hogy tudd: az úgynevezett "szivárványszín zászló" színei nem egyeznek a meteorológiai jelenség színeivel. A ballibsik és az aberráltak még ezt sem tudták normálisan megcsinálni, a szrtájkhoz, egyéb ballib baklövésekhez hasonlóan.
7/14 anonim válasza:
gyönyörködöm benne, a Bibliában is szerepel csak ti mocsokoljátok be az ilyeneket
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig a gender lobbi támadása szokott nyáron lenni. Színes nyomjelző jégtörő ágyúkkal hajtják végre a műveletet.
2022. márc. 25. 22:38
9/14 anonim válasza:
Ha kisüt a nap, akkor tudják, hogy Orbán Viktor elvtársnak köszönhető ez is.
10/14 anonim válasza:
Kérdező, a múltkor egy gyönyörű szivárványt fotóztam a Duna Plaza előtt. Valamiért nekem közben sem az LMBTQ, sem a kerület szoci polgármestere nem jutott eszembe. (Biztos bennem van a hiba, hogy nincsenek efféle asszociációim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!