Fideszesek! Ti kilépnétek az Európai Unióból?
Nem.
Nem vagyunk nyugatellenesek sem, csak a nyugati agymenéseket nem díjazzuk pl.: LMBTQ és muszlim,afrikai migránsok eltartása
Azok hát.
Ha 2 hónapja lett volna választás rájuk szavaztam volna, pedig vannak fidesz tag ismerőseim. Nem 1
2+
Itt az EU folyamatos ekézésére gondolok, míg valaki számonkérne. Viltor posztját láttátok ma?
Én láttam, pont emiatt tettem fel a kérdést. Legyen akkor Vitya tökös, lépje meg a Huxitot! Így nem lesz hiteles a főni.
3
Ugye tisztában vagy azzal az aprósággal, hogy mi EU tagok vagyunk nem pedig EU csicskák, nekünk is ugyanolyan jogunk van formálni és kritizálni az EU-t mint bármelyik más EU-s országnak.
16:18
Előbb még útlevelet kell csinálnom, azt várja meg. 🙂
Lehet azt utána is. A vízum fontosabb.
Az elmúlt 12 évben olyan szintű Nyugatellenes propaganda áradat zúdult az emberre, illetve minden nyugati intézkedés ellen folyamatosan megy a hergelés, szóval tökre olyan, mintha nem is lenne Magyarország EU-tag.
De azt nem értem, hogy 0V miért nem lép ki, miért nincs Huxit végre?
8
Igy néz ki, mikor egy ország kiáll a saját érdekeiért, nem pedig becsicskul a nyugati érdekeknek.
Azért nem lépünk ki mert nem áll érdekükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!