Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, ti mit gondoltok...

Ellenzékiek, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Fidesz-fan. A stadionépítést baromságnak tartom, ki nem állhatom Rákay Philipet, Kocsis Mátét, Szijjártót, Pataky Attilát meg még egy rakás fideszest. De mindezzel együtt is ők a szimpatikusabbak. Nem vágyom arra, hogy megint segélyezzünk dolgozni nem, csak szaporodni akaró embereket, hogy megint magas SZJA miatt vegetáljanak a vállalkozások, hogy minden hülyeséget kritikátlanul elfogadjunk az EU-tól vagy nyugatról, függetlenül attól, hogy migránskvóta vagy LMBTQ-követelés. Ez miért baj?

2022. márc. 25. 23:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
34%

[link]

A fidesz és a gyermekvédelem. Egy másik válaszoló linkelte múltkor, én csak továbbadom most.

2022. márc. 26. 12:14
 22/26 anonim ***** válasza:
32%

"19, a munkahelyemen próbálkoztak. Szóval elsőkézből tudom, köszi."

Ne haragudj, de ez annyira abszurd, hogy nem tudom elhinni.

2022. márc. 26. 13:22
 23/26 anonim ***** válasza:
41%

Milyen munkahely, home office?

Vagy: [link]

Ez kamu, vagy csak téged hülyítettek ezzel. Ha akarnák sem szüntethetnék meg. Tudod, a munkahelyek kialakítására léteznek kötelező munkavédelmi előírások és rendeletek.

2022. márc. 26. 13:57
 24/26 anonim ***** válasza:
38%

22, 23,

Nem home office, iroda. Férfias szakmában dolgozom (IT) és a drága munkatársak kitalálták hogy minek nekünk külön wc, hisz ők többen vannak, és ha épp nem "jó" állapotban van a férfi (magyarul úgy néz ki ahogy), akkor használják a nőit. Mert így "egyenlő". És ezt az egyetlen egy transz kollega vezetésével. Külföldi székhelyű, így megpróbálták az lmbtq-val átnyomni.

Nyilván nem sikerült, de nem kis vita volt belőle.

"Tudod, a munkahelyek kialakítására léteznek kötelező munkavédelmi előírások és rendeletek."

Egy előírásnak/rendeletnek addig van hatálya, amíg érvényesítik. Annó a középiskola is, ahova jártam pont leszarta a tűzvédelmi előírásokat, a központi szemle napját leszámítva.

2022. márc. 26. 15:45
 25/26 anonim ***** válasza:
42%
Hát most én is elmesélem, hogy páromék meg nem mehettek rövidnadrágba dolgozni a legnagyobb kánikulában sem, mert a női dolgozók kifogásolták, míg ők rendszeresen miniszoknyában mutogatták magukat! Most írjunk ki népszavazást, hogy a nők hőgutával veszélyeztetik a férfiakat?
2022. márc. 26. 17:13
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

"nők hőgutával veszélyeztetik a férfiakat?"

Azonnal!! 🤣🤣🤪

2022. márc. 26. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!